Ha én meg tudtam csinálni, akkor te is képes vagy rá (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ha én meg tudtam csinálni, akkor te is képes vagy rá
Szívből gratulálok Neked és mindenkinek aki ilyen kitartó és erős.
Én is a mai nappal kezdem...
Tavaly lement 20 kiló kalóriaszámolással,amiből nagyon szomorú de 15 visszajött,de ennek vége!!!
Most látom, hogy ezt a cikket te írtad. :) Gondoltam már elolvasom, bár előtte soha nem olvastam fogyis cikkeket, csak azóta mióta én is lefogytam. :)
Jó lett a cikk nagyon, tetszik. :) Csak így tovább, hajrá, hajrá! :))))
Gratulálok!! Esetleg előtte-utána képed nincs? Nagyon kíváncsi lennék rá! :)
Rajtam ugyan nem terhesség miatt, de van plusz 10 kg-om, amit nagyon le szeretnék adni, de nem nagyon akar menni..
Szeretem mások sikersztorijait meg sikereit látni, nagyon nagy motivációt és löketet tud adni..
Nagyon sajnálom, hogy ti sem úsztátok meg a szurkálódást:( Engem még a mai napig piszkálnak azért a maradél 10-15 kilóért. Egy bizonyos családtak a hasamat taperolja és mondja, hogy innen is fogyni kellene, meg amonnan is. Ahelyett, hogy bíztatnák az embert, még inkább a földbe döngölik.
Mindenkinek sok sikert kívánok. Akinek meg már sikerült, gratulálok. Hidd el, nagy teljesítmény. Ezt gyerek mellett, munka mellett megcsinálni, kemény meló.
Hat, szoptatas alatt en sem... Es tok igaz, amit irtal! A megjegyzesek, na meg az "oromtanc" de most a kisfiam erdekei az elsok, aztan lesz bombaforma :)
Ezek szt.ezzel is vunk igy paran!
Kovacs Agival (uszo) lattam interjut nemregiben, O is azt nyilatkozta, hgy szoptatas alatt keptelen volt lefogyni, rajta volt plusz 10 kg, aztan utana lement :)
En le tudtam fogyni szoptatas utan, mind2 gyermekem utan, de szoptatas alatt nem. Elso utan azt mondtam, hogy mindent maskepp csinalok a masodikkal, de nem sikerult, rogton elment a tejem. Elviseltem magam 1 evig, es a rosszmaju megjegyzeseket, mert ha egy szep lany meghizik, mindenki oromtancot jar es az irigyek minden adando alkalmat megragadtak, hogy a kest belemdofkodjek. Ez motivalt. Azert se, ne oruljenek! Egye oket a fene, hogy 2 gyerek utan is jobban nezek ki mint ok. S tobbnyire sikerult ezt elernem. Meg dolgozom rajta.
Zebra, gratulalok! Most a vezetesre gyurok, hogy el merjek menni az elso konditeremig autoval. Maskepp nem jonne ossze:-D
Köszi szépen a választ! Igyekszem, de nagyon nehéz eltalálni az egyensúlyt, hogy legyen elég tjci, mert ez a legfontosabb, de ne nagyon hízzak. Most asszem picit szüneteltetem a tornát meg a diétát, és majd fokozatosan kezdem újra. A barna kenyérnél stb. Maradok, csak nem számolok ch-t... Hátha... Meg talán néha 1-1 karamalz:)
Te már okosabb leszel másodszorra, az tuti! Ha a terhesség elején ismertem volna az Ir diétát, talán nem jött volna fel ez a 6 kg ( ami a gyerekek előttihez össz 12).
Nagyon jó a cikked, reményt ad nekem is, hogy legkésőbb a szopi végeztével le fogok tudni fogyni:)
Nagyon szépen köszönöm a sok pozitív visszajelzést. Nagyon aranyosak vagytok.
Remélem fél év vagy 1 év múlva már a teljes végeredményről is beszámolhatok.
bibity
az a helyzet, hogy én csak zumbára jártam szopi alatt, diétát sajnos nem igazán tartottam
sokszor ittam az alkoholmentes ssört, ugye, hogy több tejem legyem, de se több tejem nem volt, se az IR-nek nem kedvezett
Én azt mondom, hogy legalább annyiban csináld az IR diétát, hogy egyél legalább 5x
próbálj meg egészséges kajákat enni
Nálad a fehérje dús értend nem biztos, hogy be jön, mert a fiamnak mindig kiütései voltak ha sok fehérjét fogyasztottam.
De egy próbát érdemes tenned. Rendszeresen egyél, de ne fogd vissza nagyon a ch-t.
Ha újra kezdhetném, vagy ha lesz alkalmam újra ezt végig csinálni, biztos másképp fogom csinálni mint ahogy a fiamnál csináltam:(
Az biztos, hogy ahogy letelik a 6 hét, fogok menni edzeni és a diétát is tartani fogom. Max ha érzem, hogy kevés a kaja, akkor emelek a ch-n.
De akkor mi volt amikor szültem? ugye kaptam a sok instrukciót, hogy egyél azt amit kívánsz, mert attól lesz tejed, igyál sok őszibarack levet, mert attól lesz sok tejed és ehhez hasonló nyalánkságokat:(
Ugrás a teljes írásra: Ha én meg tudtam csinálni, akkor te is képes vagy rá
További ajánlott fórumok:
- Ha ma kaptam egy ajánlott levelet egy bírónőtől, (T-mobile tartozás miatt)de nem tudtam átvenni, és holnap sem, akkor mi lesz?
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Ha én már egyszer elkezdtem a jogsit 8 éve és az elsősegélyt megcsináltam, akkor most újra kell csinálni?
- Igaz az, hogy van csoki-diéta? Ha igen, akkor hogyan kell csinalni?
- Mennyi idő alatt lehet angol alapfokot letenni és ha megvan akkor is kell érettségizni belőle?A nyáron meglehet csinálni?
- Segítsetek.... Ha már van egy OK-j szakmám, (tanfolyam) és megakarok csinálni egy 2 éves technikumot, akkor azért már fizetnem kell?