Ha el akarom tüntetni a facebookon az egyik ismerősöm üzeneteit, akkor azt törölni lehet, vagy elrejteni? (tudásbázis)
3. panna anyuja
2013. nov. 8. 15:09
Köszönöm.
2. piszkepapir
2013. nov. 8. 14:18
Privát üzenetekről beszélünk? Mert akkor az üzeneteknél van egy olyan, hogy Műveletek, azt lenyitod, azon belül Üzenetek törlése.
Ha hírfolyamból akarod eltüntetni, akkor pedig a hírek között van egy elválasztó vonal, ott a jobb felső sarokhoz viszed az egeret, megjelenik egy pici háromszög, jelezvén a legördülő menüt, ott pedig bejelölöd azt, amelyiket szeretnéd: Ezt nem szeretném látni vagy X. Y. össze tartalmának elrejtése. Ez utóbbival megelőzheted, hogy lásd, mit tesz ki.
1. panna anyuja
2013. nov. 8. 14:15
H letörlni lehet, akkor hol lehetne azt megtalálni? Ha elrejteni, akkor hogyan?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom beállítani facebookon, hogy csak az lássa a képem aki az ismerősöm?
- Véletlenül elállítottam Facebookon, hogy ne lehessen látni, hogy éppen ki lett az ismerősöm.Hogy állítsam vissza, hogy lehessen látni?
- Beállítható a Facebookon, hogy ne lássák a már meglévő ismerőseim, hogy lett egy új ismerősöm?
- Egy régi fényképen szeretném bejelölni újra egy kedves ismerősömet Facebookon az ő albumában. Hogyan tudom újra jelölni?
- Miért látom hogy elérhető, ha nem is ismerősöm a facebookon?
- Ha a facebookon eseményt csinálok, hogyan tudom egyszerre meghívni az összes ismerősömet?