Ha egymás után két levél fogamzásgátlót szedek szünet nélkül, akkor lesz valami bajom? (tudásbázis)
5. Misteeq01
2014. jún. 24. 20:55
Nekem is volt hogy nem akartam hogy akkor abban az idõben megjöjjön a mensesem. Nem tartottam szünetet hanem folyattam a màsodik levél gyógyival. Semmi gond nem volt. És ezt kétszer is megcsinàltam. Pàr hónap eltéréssel.
4. bowie
2014. jún. 24. 20:36
Nem volt semmi gondom vele. A dokival megbeszéltem előtte, és kész.
3. kisj
Inkább csak néhány nappal tologasd el. Szerintem nem jó ötlet egy egész hónappal eltolni.
2. bowie
Én nyaraláskor csináltam olyat, amíg szedtem gyógyszert.
1. Erdebeere
2014. jún. 24. 20:29
Valaki csinált már olyat,h két levél fogamzásgátló között nem hagyott szünetet,hanem 2 levelet egybe szedett be?!Ebbe a hónapba közti vérzésem volt,voltam orvosnál semmi gáz nem volt.Azt mondta előfordul az ilyen,szedtem tovább(pár nap múlva elmúlt).De viszont most egyéb elfoglaltság miatt eltolnám a menstruációm?!
Nem szeretnék most szünetet tartani,szerintetek lehet?Tapasztalatok?Már több hónapja szedem!
További ajánlott fórumok:
- A fogamzásgátló gyógyszer véd a 7 napos szünet alatt is?
- Fél év szünet után fogamzásgátló szedése 1-2 hónap erejéig (nyaralás miatt) szerintetek lehet ilyet?
- Yasminelle fogamzásgátló tablettát szedek kb 2 éve, és majdnem minden nap fáj a fejem, úgy gondolom ettől...?
- 7 napos szünetben is véd a fogamzásgátló?
- A fogamzásgátló felénél vagy 3/4-nél megjött a menzeszem, szünetet tartottam, most elfogyott. Hogyan tovább?
- Kb. 6éve szedek fogamzásgátlót. Szerintetek ez már hosszú idő? Abba kéne hagynom?