Ha egy külföldi munkaút 4x lett elhalasztva a járvány miatt, vehetem jelnek, hogy ne menjek? (beszélgetés)
Bácsi? És mit keres itt? Szereti a tespedt seggű nőket, mert neki az jutott, de az sem biztos:)
Tök gáz, hogy "férfiak" itt csorgatják a nyálukat.
Azt csak a tespedt segg szakértök dönthetik el,hogy Te hova...
Holnap is itt tespedtek a barártnöddel? :)
Külföldön esetleg megkérdezik, mit csimáltál az elmúlt két évben.
Ha az a válaszod, hogy a depressziót hizlaltad, egyáltalán nem biztos, hogy felvesznek.
Azt sem írtad, mi is az az adott munka. Pl. feketemosogatói beosztás nem fog a javadra válni. A képzesttségedtől és a nywelvtudástól függően viszont kaphatsz olyan munkát, amely könnyít lelkileg.
Azért vedd számba, hogy külföldön Neked kell ellátnos magad, idegen környezetben. Bevásárolni, mosni... Szállást ígért a munkaadó?
Tespedt jelentése: megviselt, kimerült, bágyadt, erőtlen, holtfáradt, hullafáradt, agyonhajszolt, lestrapált, gyötört, elgyötört, nyúzott, fáradt, elcsigázott, tikkadt, tompa, punnyadt, lankadt, hajszolt, kókadt, nyomott, meggyötört
Ezek közül melyik jó a segghez?
De hát nem vagy te annyira központi része a Világnak, hogy a pandémia csak temiattad jött volna létre.
Valamiért én úgy értelmeztem, hogy a jelenlegi
céged küldött ki egy munkára.
Érvényes egyáltaltán még a 2019-beli felvételed? Megkérdezted? Tartod a kapcsolatot a külföldi munkakadóval?
Én is voltam szorongásos állapotban, de ennyire nem féltem mindentől.
Nyugi, semmi olyan nem történt Veled, ami másokkal még ne esett volna meg.
Ami kivételes, az csak a félelmeid mértéke. Azon meg javíthatsz.
Írod, hogy szorongásos depressziód van.
Azaz tudod, hogy nem reális ez.
Most kezelés alatt állsz? Kellene.
Én azt érzem,hogy Te ebbe fogsz fölöslegesen beledilizni! Ha ez segít,van egy ismerösöm aki ugyan ezzel a problémával küzd,hogy nem tud kijutni!
Talán éppen így úsztál meg valamit...
Jézusom, minden viccet félretéve szerintem keress fel egy szakmebert ezzel kapcsolatban mert azt gondolni hogy a pandemia azért jött hogy mert a jó erő küldte hogy te ne halj meg...de közben százezrek meg nyugodtan....
Ilyen állapotban végképp ne menj külföldre.
Csak veled, meg a többi 7 milliárd emberrel, akit jgy vagy úgy, de érintett a vírushelyzet.
Szerintem koncentrálj arra hogy jobban legyél, munka lesz másik. Hidd el, nem azért lett a pandémia hogy te ne tudj utazni, és nem is fogsz belehalni ha repülőre ülsz, de ha már a fórumot ilyen fárasztó olvasni, képzelem, milyen kimerítő lehet ezekkel a gondolatokkal együtt élni. Drukkolok hogy jobban legyél.