Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá? (beszélgetés)
lehet nekem írtad vagy is sejtem.
tudod 50 év nem kis idő ennyi idő alatt lehetne úgy mondani hogy szinte elhajtottak ,jó volt olyan amit inkább én nem akartam mert olyan életvitele volt ami nekem nem lett volna az jó pl ivás stb....
Ennyi idősen meg még rosszabb a helyzet.
és meddig ne adjam fel?
10 20 netán 30 évig
már 50 év eltelt minden nő kapcsolat nélkül azaz soha semmi jót nem kaptam nőtől eben a témában.
meg úgy nem lehet rá jönni hogy mi a baj velem ha egy letapintás után megkérdezed a hölgyeménytől hogy mi a baj velem és csak azt a választ kapod hogy semmi na ezek után döntsd el hogy mi a baj .
figyelmen kívül hagyva hogy ennyi év után előfordulnak negatív dolgok ( de ki nem az 52 év után ilyen történések kor ) úgy gondolom ezt a dolgot meg érti az aki ugyan ilyen vagy hasonló helyzetben van.
próbáltam ennyi év után ezt azt sikertelenül vetem társkeresési tananyagot több 100e tartok eddig próbáltam alkalmazni a ilyen anyagok szerint de ez mind egy kalap semmit érő pénzlehúzó dolgok.
bocsánat de ilyen hosszúra sikeredet.
és akinek nem tetszik annak csak annyit mondok van a egéren egy görgető opció csak lejjebb kel görgetni híd el te is én is boldogabb leszel tőle.
értelmetlen neki futás lenne
több módszerrel próbálkoztam
több 100e költöttem párkeresési tanácsokra
Joe
Én sem vagyok dumagép és keven azok, de
amikor megakad a beszélgetés rászóltam a hölgy/nőre "akkor te jössz a dumával"
Nem egyszer "mit mondjak" válasz jött
Fene megette, de előfordult hogy mégse
Gondold végig a stílusodat, hátha rájösz hogy hol a hiba benned, mert olyan nincs hogy 52 év alatt mindenki másban lett volna a hiba
Még mindig ne add fel!
lehet nem vagyok duma gép mit sok férfi társaim.
ha pl beszélgetésbe megyek egy nővel akkor csak én beszélek amíg van mit meg ihklet vagy mi .
ha nincs érdeklődés vissza fele akkor már a fene is meg eheti ebből semmi sem lesz pl nem lesz mélyebb kapcsolat felé irányuló.
Szia!
Megnéztelek! A szemüveg, a rövidhaj és a szakáll előnyödre vár! Nem lehet, hogy valahol a kommunikációval rontathatod el a kapcsolatteremtést?
vissza olvastam picit
13 év után sem jött össze semmi mind hiába a egész legyen az internet vagy személyes.
ha már meglátnak akkor kész ennyi újabb betonfalnak ütközök.
ez van ennyire vagyok jó a nőknek még úgy is hogy nem iszok egyáltalán csak kurvára cukros lettem azóta.
ez a helyzet és ez ől meg
értelmetlen így sem jön össze semmi
látod ennyi idő után sem
na de ez van
van aki megfelel a női társadalomnak és van aki egyáltalán nem
na de úgy néz ki ez így van 100%-ban rendjén ez vagyok én
ennyire vagyok jó a másik nemnek
( na de a saját az kizáro ok )
én ezt mer körbe jártam nem jött össze így sem semmi!
és emiatt már nem látok egyáltalán semmit benne
Rá kelet ébrednem hogy tehetek én bármit jót vagy rosszat tök mindegy sose érek el vele semmi jót
sose volt senkim és ezt így kelet elfogadni, van akinek jut a boldogságból ha még nem is sok és van akinek még a kicsit sem kapja meg bármit is tesz
sajnos nem tudok mit írni igy meg értelmetlen
és nem tudok úgy hogy ami hirtelen a eszembe jút
sajnos ez van
meg lehet hogy csak hülyeséget írnák és így mint mindig csak nevetnek rajtam
sziasztok, végig olvastam a hozzászólásokat, és nagyokat nevettem néha :) Viccesek vagytok:) (pozitív értelemben)
De Joe, nemigazán értem, hogy mért indítasz topicot ha aztán meg nem írsz semmit. A kommunikáció a kulcsa az egésznek, és bizony ha ezt Magadnak nem fejleszted senki nem fogja. Nem azért mert nem akarja, hanem mert nem tudja. Igaz már régóta nem írt ide senki, de éleszd fel a fórumot, és kapcsolódj be a beszélgetésbe. Ne azon rágódj, hogy vajon mit kéne most mondanod, csak mondd ami hirtelen eszedbe jut, nem kell túl görcsölni, mert úgy nem fog menni. És itt a neten könnyebben is megy ez, nincsenek gátlások. De kezdeményezned kell, ezt sajnos senki nem teheti meg helyetted. És talán ha itt a neten feloldódsz már élőben is könnyebben megy. Ismerkedj itt, és miután valakivel már sokat beszélgettél és ismered valamennyire utána találkozzatok. Akkor hátha könnyebben megy!
De ezt Neked kell akarnod, sajnos attól, hogy keseregsz és azt hajtogatod, hogy nincs jó beszélőkéd még nem lesz jobb a helyzet. Ezen csak Te tudsz változtatni!
Bocs ha kemény voltam, nem akartam, csak rákéne, hogy ébredj hogy ha akarsz valamit azt csak te valósíthatod meg. Tehát le a passzívsággal :)
Hát ez nagyon jó :D:D:D
Hangosan felnevettem szinte minden második során :D
További ajánlott fórumok:
- Hogyan hozzam vissza a vágyat, a tüzet a kapcsolatunkba?
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Rontáslevétellel kapcsolatban keresek hozzáértő embereket. Tudtok benne segíteni?
- 8, 5 hónapos kisfiam gyomra nem bírja a krumplit, mindig kihányja. Tapasztalt valaki hasonlót a hozzátáplálással kapcsolatban?
- PS3 tartozékokkal kapcsolatban lenne vészesen szükségem segítségre. Ért valaki hozzá?