Ha babát tervezünk, elötte a páromnak meddig kell az önmegtartoztatás? (tudásbázis)
Ezt a mondatot én sokszor kaptam a fejemhez, hogy gyereknek gyerek minek!
Én inkább azt mondom, hogy az anyasághoz való érettség nem korhoz kötött.Van aki fiatalom jobban érett rá, mint más 30 vagy 40 éves korában. Én Két héttel a 19. szülinapom után szültem az első gyerekem és most várom a harmadikat,de mindegyik terhességem tervezett volt.
Csak annyit tudok mondani hogy hajrá és sok boldogságot kívánok a fórum kiírójának.
És szerintem szakszerű tanácsot egy doki jobban eltud mondani, mert mindenkinek más módszer segíthet.
Nem ítélkeztem, csak kérdeztem.
Az ő élete, de nem csak az ő dolga, mert valószínűleg nem rendelkezik a gyerekvállaláshoz szükséges biztos egzisztenciával.
Egyébként meg elég komolytalan lehet a kisasszony, nézve az általa kiírt fórumok témáját.
hát mit tudom én?
ő élete, semmi jogunk nincs ítélkezni azt hiszem
az ő dolga
19 évesen miért kell erőltetni a terhességet?
Közben meg a swinger klub érdekli.
pont azért, mert itt ülnek a gép előtt
egyébként ez nem tudatlanság
az a szerencsés akinek ezzel nem kell foglalkoznia
Teljesen igazad van. Nézve a fórumkiíró korát, nem értem, hova ez a nagy sietség? Miért jó az, ha gyereke lesz a gyereknek?
Tessék először az otthonteremtéssel, egzisztencia megalapozásával foglalkozni.
nagyon sokan:(
és fiatalok
mikor a meddőségibe jelentkeztem azt hittem, hogy idős hölgyekkel leszek majd
hát nem, szinte csak 20-on évesek voltunk/vagyunk
vagyis amikor én megyek persze
Szia
kár már az elején ennyire tönkretenni ezeket a hónapokat, hidd el tudom miről beszélek. Ki kell élvezni minden együtt töltött pillanatot, ne tervezgess, hogy mikor kell együtt lenni, ne gyertyapózolj ne hőmérőzz. Ráérsz majd ha 1 év múlva nem sikerül.
Ez kiszámíthatatlan.
Ettől függetlenül ha két ember egészséges,akkor nem kell napokig önmegtartóztatni,meg gyertyában állni két óráig.Ha viszont valakinek egészségügyi problémája van,akkor ezek sem segítenek sajnos.
Mi szerencsések voltunk.Bárcsak mindenkinek így menne.
Én már nem voltam ilyen szerencsés,nekem nem jött össze csak hosszú hónapok után,teljesen normális méhhel.
Az,hogy valakinek összejön egy csapásra attól még nagyon sokan küzdenek érte!
Szerintem csak akkor kell önmegtartóztatás,ha nem jó minőségű a sperma.Ettől a gyertyaállástól,meg már elnézést de ki tudok feküdni szó szerint :)
Én sosem voltam gyertyállásban,nem is feküdtem 10percnél tovább mégis összejött a baba.Nagyon hátrahajló méhhel...
a gyermekáldás nem az önmergtartóztatásról szól.MIkor mi babát akartunk még jobbann kívántuk egymást és naponta is együtt voltunk ,volt hogy kétszer is. gyönyörő gyerkőcünk van az elsőt 21 évesen szültem aztán 22 évesen majd 29 évesen ,tervezett babák voltak mindhárman és csaknem elsőre összejöttek. A párom tart is tőle hogy ha szebben rámnéz teherbe esek véletlen:-))). MIndezek ,mellett
hozzáteszem az együtt töltött 12 év alatt háromszor akartunk babát és 3 szor is jött össze. Semmi gyógyszer vagy műszer csak ésszel kell csinálni.Ehhez viszont hozzátartozik hogy ha mégis teherbe esnék (amit nem hiszek) akkor sem vetetnénk el. A doki mindíg hitetlenkedik és azt kérdezi mikor kezdek gyógyszert szedni ,mire én :ha megszületik az első nem tervezett babánk.