Ha az állandóan kirepedező mellbimbók miatt nem tudok rendesen szoptatni, és inkább lefejem a tejet, akkor el fog apadni a tejem? (tudásbázis)
Én a bimbővédőt 1 napig tudtam csak használni. borzasztóan sebes volt a mellem, iszonyúan fájt, azt hittem sosem fog meggyógyulni. A nőgyógáyszom ajánlott egy idős nénit, akinek már 60 év tapasztalata van ebben, és lefejte a mellemet, hogy a tejcsatornák de duguljanak el, és azt mondta ne hagyjam abba a szoptatást.Így is lett.Két hét alatt már annyira meggyógyult a mellem, hogy nem fájt ha szoptattam. Most is szoptatok, és a kislányom gyönyörű nagy baba.
Ne kenegesd semmivel, szoptass. Az anyaság néha fájdalmas dolog, de megéri.Reménytelennek látszik, de meglátod meggyógyul a melled!
Hát igen, nekem is van ellenkező példám is, pont ez a gond...
De én arra gondolok, hogy azok lehet, hogy igy is ugyis elapadtak volna...
Ha tényleg erre kell berendezkedned, ajánlom a gépi mellszívót és a dupla fejeset. Így könnyebben megúszod a napi macerát.
Ha kell bővebb infó a fejésről, csak írj, szívesen válaszolok. Már szinte profinak érzem magam ebben... :)))
Igazából már most sem tetszik annyira a dolog :) Ezek az éjszakai fejések, az állandó cumisüveg fertőtlenités...
Biztos az lenne az ideális, ha szoptatnék... de... szegény gyerekre potyognak a könyeim ahogy csócsálja a mellemet!
Köszönöm!
Igen, kitolható, ne aggódj. Nem úgy néz ki, mintha maholnap abbamaradna. Úgyhogy elleszünk ezzel még egy darabig...
Nem ez a legjobb elfoglaltság, de hát nincs mit tenni.
Hahó!
Fél éve fejek, és semmi gond! Napi egy liter kijön, és a babám csak ezt kapja.
Nem kell parázni!
Akkor ezek szerint kitolható fél évre is!
Nagyon cuki a kislányod! Mekkora haja van :D
Épp ezt akartam én is írni, ahogy megláttam a fórum kérdését. :)
Szerintem előbb ezt kéne megpróálni, mert a hónapokig tartó fejés nem fog tetszeni tutira. :) A másik meg, hogy nem is biztos, hogy csak fejéssel kitart addig a tej, amíg szoptatással tartana.
Köszi a válaszodat, de az az igazság, hogy már mindent kiprobáltam: anyatejet szét keni rajta, a létező összes krémet, a bimbóvédőt a fiam nem hajlandó elfogadni :(
Ez igy végső megoldásként merült fel...
Szia!
Fél éves a babám, és mivel nem tudott szopni, 10 napos kora óta fejem a tejet.
Kiváncsi lennék, hogy volt-e olyan köztetek, aki inkább lefejve adta a tejet a kisbabájának, és hogy az milyen hatással volt a tejtermelésére?
Tényleg elapad, vagy lehet ugyan ugy fentartani a tejtermelődést?
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Kislányomnak IV-es fokú VUR-ja van, állandóan visszatérő húgyúti fertőzései.Van, aki hasonló "cipőben jár"?Beszélgessünk!
- Gyerekek, az en parom allandoan faradt es nem akar sexet
- Nem szeretem az orális szexet, de a párom állandóan ezzel zaklat. Mit tegyek?
- Száraz, kirepedező mellbimbó minden különösebb ok nélkül...