Ha átutalták a reálhozamot, akkor az internetes oldalon lenullázódik, vagy kiírják, hogy átutalva? (tudásbázis kérdés)
Ja! A lányom, már 3.-án megkapta az OTP-től, igaz ő a munkaviszony alapján kevesett kapott.
Kollégáim 9.-én megkapták, a banki sms-t 5 perc eltéréssel kapták.
Fiam is AEGON magánnyugdíjnál van-volt? A számlája Erste bankos, és ő is csak várja.
Van egy olyan érzésem, hogy a bankok is "játszanak" a pénzünkkel.
Szia!
Igen,a lányom is utaltatta,és a postás hozta ki neki,ráadásul az egyharmadát, mint amit kiszámoltak... Ő ING-s volt.Ennyit a reálhozamos mizériáról...
Kivánom, mindőtök kapja meg minnél előbb!
Sziasztok!
Én is Aegonos vagyok, amit számoltam reálhozamot, annyit meg is kaptam, kedden hozta a postás. Nagyon örültem neki, éppen jókor jött, az iskolakezdés előtt. Lányom elsőbe megy, nagyon sok minden kell hozzá, de főleg PÉNZ!
Üdv: Andi
A reálhozam kifizetése a bankoknál akadt el. Állítólag ők nem győzik az utalások teljesítését.
Na meg addig is nekik kamatozik a pénzünk. Én OTP-s vagyok, de még mindig várom.
Rish67:
Anyukám a takarékszövetkezetnél lévő számlájára kérte a reálhozamot (tehát utalással) mégis postai úton kapta meg. Igaz ő AXA-s volt, de akkor is.
borsodifriss:
Szerintem is hívd fel őket és egyeztesd le velük is, hogy utalták/utalják-e vagy mi a helyzet.
Szia,hát nem sietett, az tuti...
Én elöl vagyok a névsorban,viszont "soknak" számitott a reálhozamom,nekem is egy hét kellett,az utalás meginditástól...
Szia!
Én is AEGONos vagyok.
Az AEGOn honlapján a reálhozam kalkulátor múlt héten még mindig azt az összeget mutatta, amit meg is kaptam, pont 1 hétre rá,(08.08.án) hogy elkeztdék utalni a pénzeket. (08.01.én)Ha utalást kértél,akkor hogy mehetett a régi cimedre,utalást csak folyószámlára lehet kérni...Ha cimre kérted,akkor meg postai úton,de szerintem már azt is meg kéne kapnod.Ha bizonytalan vagy,még bemehetsz a lakhelyed szerinti AEGON kirendeltségbe,én is bementem,hogy megerősitsenek,valóban azt az összeget fogom megkapni.Sok sikert!
Szia!
Mi is Aegonosok vagyunk.A hét elején kaptuk meg számlára a reálhozamot pontosan annyit amit a kalkulátor mutatott.Most néztem nem nullázódott le de nem is írja hogy már fizetve van.Amúgy R és V betűsek vagyunk ha ez számít.Az Aegon nem siette el a kifizetést.Szerintem hamarosan te is megkapod.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Mikor kezdik visszafizetni a magánnyugdíjpénztári reálhozamot? Ki mit hallott?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?
- Honnan fogom tudni, h a reálhozamomat átutalták az önkéntes számlámra?