Ha a lap-top-hoz van egerem, akkor hogy lehet a lap-top aljában lévő egér helyettesítőt v. kurzromozgatót vagy mit kikapcsolni? (tudásbázis)
Nekem is Asus van és ha egyszer megtaláltad azt a gombot, akkor hidd el, hogy az az. :)
Mellesleg elárulom, hogy a monitor tálcáján is van egy ilyen vezérlő, az óra mellett balra valahol, ha jól emlékszem zöldes de nem biztos.
De akkor is az áthúzott négyzet az, nyomogassad :)
Vezérlőpult/Egér/USB egér csatlakoztatása és itt, ha jelöld be a négyzetet a "Az érintőpad automatikus letiltása" gombot.
Ezt most találtam a neten!Remélem segít!
Milyen géped van?Nekem van egy ikon,olyan mintha a kezed az egéren lenne!
Szerintem az nem az!
Minek akarod kikapcsolni?
Ha úton vagyok akkor nem,de ha itthon vagyok egeret használok,de én nem szoktam semmit sem kikapcsolni.
Szia!
Fn és F7 egyszerre lenyomva
További ajánlott fórumok:
- Hogy oldjuk meg, ha az áramot kikapcsolták?
- Ha anyák vagyunk a kikapcsolódás, BULI már luxus?
- Szerintetek korrekt ha a gyereket nevelő szülő kikapcsolja a gyerek telefonját, amit a másik szülőtől kapott?
- Szerintetek ha nem lehet kapni BL80-as lisztet, akkor azt lehet helyettesíteni rendes sima BL55 liszttel?
- Segítséget szeretnék kérni! Kikapcsoltathatja a tulajdonos az áramot a házban, mert nem tudunk megegyezni? Nincs tartozásunk a számlákban!
- Az egészséges lélekhez szükséges a nyaralás és kikapcsolódás. Egyet értesz ezzel?