Ha a kiskutyám néha megnyalja a szám és puszilgatom, okozhat pici pattanásokat a szám fölött? (tudásbázis)
Egyszerűen annyira örül ,mikor adom rá a hámot ( tudja séta idő),hogy össze- vissza puszilgat .
Nem lehet elkerülni.
Egy kis rib...nc amúgy is ,szétpakolja a lábait ,hogy simizzem.
Egyébként néha én is majdnem szájon puszilom 🤣🤣🤣
Annyira imádooom 😁😍
Hát akkor én nagyon gusztustalan vagyok, mert konkrétan megerőszakolom a kutyámat, úgyse szeretem 😂😂
Biztos okozhatja, de nekem nem okozza 😁
Igen, okozhatja, és nem csak ez a gondod lehet. Olvass utána...
Sosem értettem, miért hagyja valaki, hogy arcon-szájon nyalja egy kutya. Sokan a gyereküket is kiteszik ennek. Azon kívül, hogy a kutya mindent IS megeszik, ha véletlen nem figyelsz rá (értsd: macskaürüléket is simán), rendkívül gusztustalan.
Okozhatja.
Van kutyám, de sosem puszilgatom, nem engedem, hogy az arcom nyalogassa. Lakásban él, de leviszem, elkerülhetetlen, hogy oda ne szaladjon hozzá egy másik kutya, amelyikről nem tudom, oltatták-e, féregtelenítették-e? Sétaközben nem került-e valami parazita a pofácskájára. Nyalja a nem steril bundáját, másik kutya fenekét megszagolhatja óvatlan pillanatban, na ezt azért nem.
11 hónapos kiskutyám van, lakásban él.
Néha megnyalja a szám és sokszor odadugja a kis orrát, én pedig szoktam puszilgatni a kis fejét, ahol a bundája van.
Észrevettem, hogy azóta rendszeresen icipici, 2-3 pattanás van a szám fölött.
Okozhatja a kutyus?
Viszont a kutya jövetelével egyidőben új helyre költöztem és új ételeket is kezdtem fogyasztani, melyeket előtte nem ettem.
További ajánlott fórumok:
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Mit lehet tenni a pattanásos bőr ellen? Hogyan lehet elmulasztani?
- Hogyan szoktassam rá 8 hetes kiskutyámat, hogy ne bent végezze el a dolgát?
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Mennyire tartjátok normálisnak, hogy 3 hónapos csecsemő kezét fogdossák és puszilgatják "idegenek"?