Ha a fejem fáj, és az orrom is az mit jelenthet? Tudja valaki? (beszélgetés)
7. Minocska
2012. szept. 7. 15:49
Hát ez nagyon sok minden lehet. Magas vérnyomás, vagy éppen alacsony, homloküreggyulladás, frontérzékenység, az évszaktól eltérő időjárás, enyhe lefolyású migrén, kezdődő nátha, influenza, allergia. De az is lehet, hogy semmi különös. Ha nem múlik, orvoshoz kell menni, majd ő kiokoskodja.
6. tixtina
2012. máj. 10. 10:05
Nekem is napok óta fáj a fejem,meg a férjemnek is.
Lehet,a sok fronttól,mert nekem nagyon ritkán szokott a fejem fájni.
A párom nem iszik kávét pár hete,és azóta alábbhagyott a kínzó fájdalom.
Sajnos én sok kávét fogyasztok:OO
5. Mazsinka
2012. máj. 10. 09:46
Nem tudom, de én is elég furán érzem magam napok óta. Orvoshoz nem megyek egyelőre, mert a doki azt szokta nekem mondani, hogy csak beképzelem, vagy front, vagy ilyesmi. Vegyek be gyógyszert, tavasz van-ez a doki megoldása. Hát nem tudom. Szédelgek picit, ilyesmi, de most megyek sétálni egy nagyot, hátha oxigénhiányom van. :)
4. db78bacc4f
2012. máj. 10. 09:40
Akkor irány.
3. d68b49c072
2012. máj. 8. 22:41
Nem voltam.
2. 6b006fc769
2012. máj. 8. 11:22
orvos?
1. d68b49c072
2012. máj. 8. 10:29
Napok óta fáj a fejem ,de ez lehet a fronttól,viszont néha az orrom is pl most is nem tudom mittől van ez..valaki?
További ajánlott fórumok:
- Álomfejtés: Mit álmodtál és az mit jelenthet?
- Szerintetek mit jelenthet ez a mondat?
- A párom nem válaszolt a neki küldött SMS-re. Ez mit jelenthet? 22F
- Pár hete alig kapok levegőt az orromon (olyan, mintha el lenne dugulva), de NEM vagyok beteg, náthás. Nem tudjátok, hogy mi lehet a bajom?
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- 5 és fél hónapos kisfiam már be tudja kapni a lábujját a szájába, de csak a bal lábán. Jelenthet az valamit, hogy csak azon a lábán?