Ha a barátaimmal megyek szórakozni, ímmel-ámmal veszek... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ők inkább társaságnak nevezhetők, mint barátnak...amit csinálsz, az nem baj, csak előbb-utóbb megúnják..
...persze nagyon nem mindegy, mennyit érsz?..mert ingyenleves már nincs, tehát valamit adnod kell...jobb híján magadat.
Mi közösen vettünk drága ajándékot egy harmadik ismerősünknek. Fenekét földhöz verte, hogy ő adhassa át. Jó. Utólag kiderült, hogy magáénak nyilvánította, engem elkönyveltek úgy, hogy nem adtam semmit.
Szarrágó. Ez volt az utolsó, hogy közösködtem.
Ez tök gáz. És ők nem a barátaid.
Barátokkal meg lehet osztani, hogy mennyi a keret ide-oda, és a takaró alatt maradunk. Vagy úgyis tudjuk ki fizet.
De potyazni "barát' néven cinkes. Megérdemlitek egymást, ha ő is a barátjának mond.
Nem, az, hogy faszarágifogaveri.
Volt ilyen távoli ismerős a baráti társaságunkban. Érdekesmód mindig akkor ment el húggyozni mikor fizetésre került sor.
További ajánlott fórumok:
- Te elhiszed, hogy tényleg vannak olyan 20-25 éves lányok (nők), akik nem akarnak komoly párkapcsolatot, inkább ismerkednek, szórakoznak?
- Külön jár szórakozni! Belefér?
- Ha a párod kimegy szórakozni a városba a barátaival, és azok viszik a barátnőjüket de ő téged nem hívna. Mit éreznél?
- Elmennél egyedül discoba szórakozni nő/lány létedre?
- 15 éves kamaszt elengednéd szórakozni az éjszakába?
- Mit tennétek, ha egy barátod azt mondaná neked, hogy várj rá, mert neki te vagy az igazi, csak most előszőr ki akarja szórakozni magát?