Ha a 10. hétig megúsztam rosszullét és hányás nélkül, van esélyem arra, hogy ez már így is marad? (beszélgetős fórum)
Ezek szerint te is gyarapítod a szerencsések táborát! =o)
Nekem sem volt az ég világon semmilyen tipikus "terhestünetem" sem: soha nem hánytam, nem volt émelygés, nem voltam rosszul szagoktól, illatoktól, nem kívántam semmilyen ételt jobban a másiknál, nem éreztem kényszert arra, hogy kettő helyett egyek, gyakorlatilag csak a pocakom nőtt! =o)
Megúsztad te is, ne aggódj, már nem fognak előjönni!
Örülj neki, hogy nem hánytál :)
Én nagyon rosszul voltam a 7. héttől a 12. hétig. Napjában többször hánytam, semmit se tudtam enni, fogytam is 10 kg-ot, pedig amúgy is vékony vagyok.
Köszi! Csodálkoztam, mert én meg voltam győződve, hogy a hányás együtt jár a várandóssággal. Érdekes ez számomra.
És semmilyen tünetem nincs, ami erre utalna. Ha nem lenne már bizonyított a baba, el sem hinném:-)))
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha a 10. hétig megúsztam rosszullét és hányás nélkül, van esélyem arra, hogy ez már így is marad?
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Merckformin XR-rel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? Tényleg komoly rosszullétet okoz?
- Reggeli rosszullétek - nem vagyok terhes!
- Várandós lettem végre, de a rosszullétektől nem tudok...
- Vérvételkor rosszullét.
- Van e hatásos módszer a várandós rosszullét és hányás ellen?