Gyuri bácsi gyógyteái - Baba váró tearendszer!? (beszélgetés)
Köszönjük!
Tavaly április-május körül kezdtük.
Októberben mentem AVIVA-ra és ott hallottam Gyuri bácsi teáiról és a lúgosítsról. (Örök hála érte!) Novemberben kezdtük a teákat és decemberben már pocakban volt Viki. Jó kis karácsonyi ajándék: )
szia!
Mi használtuk a babaváró csomagot, igaz mellette lúgosítottam is (ez is segíti a teherbe esést)és AVIVA tornáztam.
A babaváró csomagból a csalán és diólevél teát ittuk kb. 4-5 hétig (azt hiszem).
Most 8 hetes a kislányom :)
Akit érdekel, van eladó babaváró csomag. Bontatlan.
Olcsóbban, természetesen.
Mert mi megvettük, de mielőtt elkezdtük volna inni, a baba összejött. :-) érdeklődni az e-mail címemen lehet.
Szia!
A csomagban minden benne van, a teakeverékek(női, férfi, irrigáló), teák(dió, csalán, málnalevél) és a tinktúra is.
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a csomagban mi található? Csak a teakeverék? Vagy a csalán és diófalevél és a fagyöngytinktúra is?
Előre is köszi:)
Sziasztok!
Én is tavasszal rendeltem interneten a csomagot,
annyiért mint Viktoriavoros.Inni 6 hete kezdtük,
sajnos eddig még nem lettem várandós.
Sziasztok!
Én áprilisban rendeltem ilyen teát. 12.500 Ft postaköltséggel együtt. 6 hónapja iszom, de nem vagyok terhes.
Hatása: kitisztítja a szervezetet, serkenti a peteérést.
Sziasztok!
van erről valakinek infója? Honnan lehet beszerezni, mit tartalmaz, mennyibe kerül, mire jó pontosan, mire hat...?
nagyon köszönöm!
Akár priv-be is írhatjátok, ha az infó nem Hoxa-barát :)
Szioka!
Én csak jót tudok irni Gyuri bácsi teáiról :D
Ittuk a férjemmel a teákat amikor már tudtuk,hogy jöhet a baba.Elsöre sikerült :D
30 hetes kismama
További ajánlott fórumok:
- Gyuri bácsi babaváró csomagja. Ki próbálta és mik a tapasztalatok?
- Szegeden hol lehet kapni Szabó Gyuri bácsi gyógyfüveit?
- Gyuri bácsi gyógyteái - Csalánlevél teakeverék
- Hol lehet Miskolcon kapni Gyuri bácsi, a "Füves ember" termékeit?
- Gyuri bácsi teái (vese védő, diófalevél, egészség védője)
- Gyuri bácsi teáiról mik a tapasztalatok?