Gyümölcskenyér zsemlemorzsából recept
A Gyümölcskenyér zsemlemorzsából hozzávalói:6 db. tojás
6 evő kanál zsemlemorzsa
18 dkg cukor
vanília
sütőpor
pici só
aszalt gyümölcsök apróra vágva
A Gyümölcskenyér zsemlemorzsából elkészítési módja:
A tojások fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját kikeverjük a cukorral, beletesszük a többi hozzávalót és óvatosan összeforgatjuk a felvert habbal. Kizsírozott, lisztezett formába öntjük a massza felét, rászórjuk az aszalt gyümölcsöket és befedjük a maradék tésztával. 180 fokos sütőben kb. 50 percig sütjük.
Szerintem itt vagy a hőmérséklet sok, vagy az idő túl hosszú, de persze még sohasem csináltam.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Anyagi, 2014. dec. 6. 18:57
A gyümölcskenyér zsemlemorzsából elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.