Gyors, vagy lassú fogyás? (beszélgetés)
Ez csak szigorú odafigyeléssel megy. Legalábbis az első hetekben.
Ha dolgozol és hordod magaddal a kaját,akkor kevesebbet kell pakolni. Ha rendeled, akkor kisebb adagot kell rendelni. Ha otthon étkezel, akkor kisebb tányért kell használni.
Nem szabad jóllakni. Nem szabad addig enni,míg belefáradsz.:) Lassan kell enni és sokáig rágni,forgatni az ételt a szádban.
Ha ezek mellett le tudsz mondani olyan dolgokról,mint édességek, fehér kenyér és pékáruk, olajos vagy olajban készített ételeket kerülni az plusz pont.
Sok víz! Étkezés előtt egy pohárral,de úgy egész napra elosztva is sokkal többet kell inni a szokásosnál.
Mozgás! Nem csak a zsírégetést, de az emésztést is felgyorsítja, segíti. Naponta min. 8000 lépés. (nekem ennyi a minimum:))
Hirtelen ennyi jut eszembe.
Az a baj változó mennyit eszek. Beütöttem néhány napomat, és van mikor 800,van mikor majdnem 3000 is kijön! Teljesen kaotikus:/
Elvileg 1400kcalt ír nekem alapanyagcserének, egyek annyit, vagy annál kicsit többet?
Tudod, hogy most mennyit eszel egy nap?
De a Bázison ki is tudod számolni.
Cskkentsd a kalóriát, ha édesszájú vagy keress CH szegény édességeket, és kezdj el valamennyit mozogni.
Érdemes vezetni azt, hogy miket eszel, én a Kalóriabázist használom.
További ajánlott fórumok:
- Napi 10-20g-ra lecsökkentett szénhidrát-bevitellel, látványos/gyors fogyás érhető el?
- Tud valaki valami jó fogyókúrás módszert, amivel gyors és tartós fogyás elérhető?
- Gyors fogyás, szigorú diéta.2008.szeptember22-től.
- Könnyű és gyors fogyás rostdiétával - velem tart valaki?
- Fogyás utáni súly megtartása és a túlzott lefogyás kiküszöbölése....hogyan lássul reálisan magunkat a tükörben?
- Tényleg létezik gyors fogyás, lógó bőr nélkül?