Gyors meggyes kevert recept


2 db tojás,
2 dl tejföl,
1 bögre cukor,
1 dl repce étolaj,
3 bögre finomliszt,
1 zacsi sütőpor,
30 dkg magozott meggy
A Gyors meggyes kevert elkészítési módja:
A hozzávalókat a meggy kivételével kíméletesen összekevertem. Majd egyenletesen egy szilikonformába öntöttem. (Akinek nincs, kivajazott és lisztezett tepsibe öntse a tésztát.) Megszórtam a tetejét lecsepegtetett és lisztbe forgatott meggyel. Alsó-felső lángon kb. 20-25 perc alatt 200 C fokon készre sütöttem. Amikor kissé már kihűlt fahéjas porcukorral meghintettem a tetejét és óvatosan felkockáztam.
Jó étvágyat kívánok.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2020. máj. 25. 22:16
A gyors meggyes kevert elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.