Gyors húsleves recept
A Gyors húsleves hozzávalói:0,5 kg marhahús
1 kistányér leveszöldség
1 kanál zsír
1 hagyma
1 zöldpaprika
késhegynyi bors
só
A Gyors húsleves elkészítési módja:
A húst és a zöldséget egészen kis kockákra vágjuk.A zsírral és kevés vízzel 15-20 percig pároljuk, feltöltjük 1,5 l vízzel, kissé megsózzuk, hozzátesszük a hagymát, zöldpaprikát, borsot és csendesen főzzük,míg a hús megpuhul. Akkor átszűrjük, ülepedni hagyjuk majd ismét átszűrjúk.
Bármilyen levesbetéttel készíthetjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: webnő, 2010. júl. 15. 16:07
A gyors húsleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.