Győriek ! Mit szerettek és mit nem szerettek a városotokban? (beszélgetés)
Sziasztok!
Győrben a Teleki út 44. számnál mik azok a fém-szobrok? Semmit nem találok róluk a neten...
Én immár 62 éve élek itt...nagyon szeretem Győrt. Csak azt nem , hogy a múltat a vezetés el akarja törölni: Duna-Kapu tér...
Szinte minden kis utcát ismerek...
Gyárváros szélén nőttem fel, Újvárosba kerültem aztán Ady városba, Majd Bácsára...szóval majdnem körbe Laktam . És jól megismertem a környezetemet..
Én mindent imádok Győrben...
A Kossuth utca kivételével.. :D
ott csak nappal mertem közlekedni, sötétben soha! :)
:-))))
Amúgy igen az albérlet is drága meg a ház is.Sőt az Audis dolgozók miatt azt mondják alig találni albit.
köszi,ma utánanézek az említett helyeknek a térképen,meg a wikipédiában is...
annyira szépen és a fontos dolgokat mind megemlítve "beszélsz" Győrről,hogy még jobban vonz a hely a leírásod alapján;-)
Ha ezt látod Győrben (ahol születtem és felnőttem) mit szólnál Budapesthez? :-D
Győr szép, változatos és nyugodt!
Belváros, Révfalu ,Szabadhegy, Nádorváros a legjobb része, már lakhatás szempontjából.
Köszi a tippet!
A helyzet az, hogy mi Borsodban lakunk,és a lányunk most ment B.pestre tanulni, albérletben lakik.Ha felmegyünk hozzá látogatóba,onnan már nem lenne olyan messze.Lehet hogy most ősszel megejtenénk az utat.szóval,lehet,hogy csak 1 éjszakáról lenne szó.
A kollégium most kilőve akkor...
Más ötlete van valakinek?
Szia!
Mi Győr-Szabadhegyen lakunk párommal,de ez a környék nagyon jó!! Itt van minden a szánkban,2 bolt,buszmegálló,ami most szépen fel van újítva,azzal,hogy hangosbemondó mondja,mikor jön a busz meg ilyenek.Van posta,Rossmann,pékség,hétvégén nagy piac,ahol rengetek mindent lehet venni a nyugdíjasoktól.Szóval nekem nagyon tetszik ez a rész.Közel van az Ipari Park is.
Persze ott nincsenek nagyképű emberek :-)
Jóbb is ha elmész...
Már régóta tervben van,hogy elmegyünk, de messze is van, meg nehéz a munkánkat összeegyeztetni, hogy mind a 3-an el tudjunk menni.
Na meg a szállás,mióta mama meghalt,nem voltunk ott, annak meg már sok éve...
Ha tudtok valami jó,és olcsó szállást ajánlani, vagy ahol OTP Szép-kártyát is elfogadnak,szívesen venném...
Veszekedni biztos nem fogunk, valószínűleg másképpen látja a várost, aki pár éve költözött ide, és én, aki itt születtem. Az én munkahelyemen sok olyan fiatal van, akik az ország más-más részéről kerültek ide, (Miskolc, Nyíregyháza, Gyula, Székesfehérvár, Pápa, Békés, Pécs, Kisbér, Tatabánya, bakonyi és Győr környéki falvakból - mindegyiket szeretem, befogadta őket a társaság, együtt járnak a helyi fiatalokkal szórakozni, kerékpártúrára, Balatonra nyaralni. Azt gondolom, hogy mindig kettőn áll a vásár. ;) Az valóban biztos, hogy más városban, és más falun élni. Az utóbbiban mindenki ismer, mindenkit, sokkal közvetlenebbek és barátságosabbnak tűnnek az emberek.
Újváros, Győr-Sziget - ha lehet ne ide költözzetek, pedig az utóbbi időben sokat fejlődött ez a városrész, sok új társasház épült.
Én Ady-városban élek, nagyon szeretek itt lakni, minden egy helyen van, üzletek sokasága, orvosi rendelők, gyógyszertárak, posta, buszközlekedés nagyon jó, iskolák, óvodák, bölcsödék...
További ajánlott fórumok:
- Hogy építsd fel magad, ha a szüleid nem jól szerettek?
- Amy Winehouse halott. Miért nem tudtak rajta segíteni, ha annyira szerették?
- Mit szerettek legjobban a hoxán és miért?
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- Mennyire vannak megelégedve a városotokban lakó emberek magával a várossal?
- Győriek milyen a városotok? Munkát lehet találni könnyen?