Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Győri kismamik, igaz, hogy sorszámhúzás van a terhesgondozóban? Két éve még nem volt... (tudásbázis)
jó egészséget neked/nektek!
Köszi győri mamik, így nyugodtabban indulok útnak:-)
ha ez lesz az első alkalom, hogy mész, akkor persze, megvizsgálnak, adnak beutalót UH-ra (oda nincs időpont, odamész, és ott is lesz sorszám), valamint kapsz kiskönyvet, amivel legközelebb már reggelre mehetsz és simán behívnak majd (akkor már nem kell sorszám)
Köszi.
Két éve még nem volt sorszám, jó korán odamentem mindig és viszonylag hamar is végeztem.
A sorszámhúzás után lesz vizsgálat, aztán küldenek rögtön ultrahangra? Vagy az nem aznap van, csak adnak időpontot?
Azért érdekel, mert addig a kisfiamra az apukája vigyáz, de nem mindegy mikor végzek, mert megy délutánra dolgozni.
Szia!
Én már 36 hetes kismami vagyok :)
8-10-ig csak a kismamikat látják el, be kell adni a kiskönyvet és név szerint szólítanak.
Utána van nőgyógyászati rendelés,ami sorszámos.
Akkor már nemigen néz ki a nővér, sorszám alapján hívják be a betegeket.Várni ígyis-úgyis kell :(
én tavaly juniusig jártam oda,de szerintem nem változott azota
ha még nincs kiskönyved,sorszám van.először engem sem fogadtak csak sorszámmal.kb fél tízre menj oda.kismamákat hívják amíg vannak
Érdeklődnék első vizsgálatra hány órára érdemes mennem a terhesgondozóba?
Ha csak tíztől hívják be a "friss" kismamikat, akkor nem mennék 8-ra.
Ha valaki most jár, leírná, mi hogy zajlik? Köszönöm!
ha nem vagy kismama akkor igen.kb 10 órától lehet sorszámot huzni
Győri kismamik, igaz, hogy sorszáhúzás van a terhesgondozóban? Két éve még nem volt...
További ajánlott fórumok: