Gyomorgörcs....fájás...kb.20-30percenként (beszélgetés)
bocs, ha már írta valaki.
nekem nagyon sokszor, és nagyon fájt a gyomrom, és Nolpaza-t írt az orvos.
napi egyet kell szedni, és azóta egyáltalán nem fáj a gyomrom
epegorcs sugarzik jobb vallba hatba, zsibbadhat a kezed, es erezheted ugy, hogy a sziveddel van a gond.
a tejes fagyi valt ki epegorcsot!
H egy kis felesleg van, de nem kóros.
A gyomorszájnál sokszor lehet érezni a pulzust.
Ezek normálisak, inkább a vállak zsibbadása nem az.
nem tudom mitől lehet. :S
Remélem nem jön leő... amikor a kezem a hasamra,gyomromra tettem olyan volt mintha ott dobogna a szivem. Nagyon lehetett érezni a hasnál és gyomornál is a "pulzust" ...
Nem vagyok most beteg. 80kg-173cm
hány kiló vagy?
nem vagy most beteg?
akár nátha
A szalmonella nem jönne ki ilyen baromi hamar.
Nem vagy allergiás?
Szíved rendben van? Mert a váll zsibbadása attól szokott lenni.
Hány éves vagy?
Ne aggódj, ha súlyos lenne, már lett volna valami.
Ha magától elmúlik, akkor nem volt baj.
Szalmonella fertőzés hányással, hasmenéssel és lázzal is jár.
Szóval inkább epére tippelnék, főleg hogy írtad a levegővétel is fáj + a váll gyanús.
Nincs otthon Halidor vagy No-Spa?
Nekem ez epegyanús.
Hasmenés, hányás?
Kb. 1,5 órája elkezdett fájni,görcsölni a hasam,de úgy,hogy még mindkét vállam elzsibbadt. Alig tudtam kiegyenesedni...még a levegővétel is fájt. Kb. 5-10percig tartott. Fél óra szünet ás utána ugyanez. Mitől lehet?
Jégkérmezés után jött ki ez az egész....Sztacsatella,mogyoró,vanilia és csoki jégkrémből ettem(family frosttól vettük) Lehet szalmonella? Vagy bebeszélem? Ha még egy jó párszor előjön akkor mitévő lehetnék?
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- 36. héten gyomorgörcs
- Az normális hogyha valami lelki problémám van akkor megbetegszem? láz, szédülés, fejfájás, gyomorgörcs.. :S
- Utálom az étcsokit, gyomorgörcsöm van tőle.
- Hányás-hasmenéses vírustól több napig tartó gyomorgörcs lehetséges?
- 1 hónap alatt, heti 5-6alkalommal 20-30perc ellipszissel mennyit lehet formálódni?