Gyomorbaj, amit csak a citromlé hoz rendbe (beszélgetés)
:)
Szívesen!
Mindenkinek van dolga, de az egészség fontos!!!
Köszönöm mégegyszer ! Azt is fogom most tenni,nem mintha nem lenne más dolgom,de most nem érdekel 😁
A honlapjuk alján vannak letölthető kis könyvek, azok kedvet csinálnak, hogy belekezdj újra!
Itt legalább lelkesítünk, ha segíteni nem is biztos, hogy tudunk. 😉
🍀
Használtan én mindent ,jó is volt . Sikerült vele letenni a gyógyszert is. Aztán abbahagytam, kár volt. Nehéz lesz újra kezdeni,de nem maradt más. Köszönöm a türelmet kedves fórumtársak!
Egy hónapja voltam laborba minden jó ,már ami vizsgálat belefér egy nagy laborba,sajnos többi fizetős. Káposztát is eszem , szeretem is. Totál szívás ez az egész 😏
Nekem nagyon tetszett az esettanulmány, már csak azért is, mert mindegyiket jól csináltam. Használd az elmetükrét!
Jah a vérvétel a PM csomag 50 kb centrum lab Kft ebben benne van a hajhullás vizsgálat is. Marad a kuruzsló 😁meg a netes rendelő !
Lehet, hogy érdemes lenne kúraszerűen, diéta mellett.
Ha hullik a hajad, gyulladás is lehet az oka, vagy valaminek a hiánya is. Ezt kivizsgálás nélkül nem lehet megtudni. De te elgondolkodhatsz rajta, és ez szerint étkezz egy darabig.
Savanyú káposzta?
😁az sem rossz! Háziorvos elküldött nem ad beutalót ,mert nincs nyomtató patron . Wtf? No de ez egy falu Baja mellett , itt ne várjunk semmit.
Én is újra használom, kár volt leállni vele. No az esettanulmány elég volt egyszer is a tanfolyamon,panikrohamot kaptam . Szerintem megijedtem,mire vagyok képes. Oktató viszont 3 perc alatt rendbetett.
Igen , elfelejtettem írni ,hogy szoktam fogyasztani . Természetesen az erőset is szeretem. Ezért aztán nem értem ,ha sok lenne a savam már kinyúltam volna ennyi erős és savanyú kajától.
Igen voltam ,az volt 13 a hasi ultrahang és a PM .
Igazából inkább siralmas!
De én már jó régen megtanultam, hogy nem mindig lehet számítani az eü-re.
Már szereztem némi tapasztalatot. És igen, itt időnként hasznosabb tanácsokat lehet kapni.
Az igaz, hogy használom az agykontrollt, de diagnosztizálni nem tudok. A tanfolyam óta ezt nem gyakorlom. Pedig néha jól jönne, de ahhoz sokat kéne gyakorolni.
Írnék, de sajnos elfogyott a beutaló tömböm, most rendeltem újat :-)
Pajzsmirigy UH-on is voltál? Az nem kerül ötvenbe.
Pszichés eredetű nem lehet ? Nem vagyok hipohonder,de agykontrollon szó volt ilyenről. Azért kérdezem tőled,mert te jártas vagy benne 😁 jöhet a pszichikus vizsgálat. Valahogy már nem tudom mire gondoljak mi lehet ez ?
Háziorvos mindenkit beutal a kórházba,ott meg ha nem találnak bajt ,majd csinálnak . Nos ez itt Baja .
Már lassan mindent magánban csináltatok. Kórházból elég ugyanis ott félre kezeltek,kb egy évig tömték belèm a sok csodálatos gyógyszert. De most perpill nincs 50 ezer egy komplett pajzsmirigy vérvételre.
Írjál ha leszel kedves 😁 azon is túl vagyok már, 13ezerèrt megmondta ,hogy nem lát semmit. Citrom és ecet ami jó,illetve savas cuccok. Nekem is nyomja valami a gègèm,de semmit nem lát a fül orr gégész sem .
Vicces ugye ? De valóban így van. Több infót találtam már itt ami hasznos.
Még jó, hogy magán UH-ra lehet menni...
Ha fájni is szokott, akkor még lehet epe probléma is, szóval hasi UH sem árt.
Írjak beutalókat is :D
Nekem is benne volt minden érték a normális tartományban, mégis akkora göb volt rajta, hogy már elnyomta a légcsövemet is, és fulladtam is már.
A TSH meg 3,5 volt csak. Nekem egy UH szűrésen látták meg, hogy göbös. Ki is kellett venni az egészet.
Egy UH vizsgálat nem ártana, ha a dokid nem küld el rá, csináltasd meg magánban.
Ingyenes távgyógyító szolgálat megnyitott!
Én is a gyömbért akartam ajánlani. Illetve a gyömbért és a citromot is.
Gyomor- és pajzsmirigyproblémákon túl szóba jöhet még allergia is szerintem.
Egy kis kuruzslás. Próbáld ki a gyömbér teát.
Ártani nem fog, talán segíthet.
[link]
[link]
Azon már túl vagyok,ez így jó. Tovabbi vizsgálat nem kell.A hajam is hullik 2 hónapja ,3.4 lett az eredmény. Azért ez elég gáz,hogy fórumon kell kivizsgálni ,mi lehet a gond. Legutóbb rá sem nézett az eredményre. Nem is panaszkodok már tovább,lehet valami kuruzsló hamarabb tudná a megoldást. Azért köszönöm ,hogy írtatok.
A gyomorproblémáidra nem tudom a megoldást.
De a magas pulzus, a gombóc a torokban, a lábdagadás lehet pajzsmirigy problémától is - inkább, mint gyomor.
Kellene nézetni egy TSH-t. Laborvizsgálat kell, azt a házid tud kiírni.
További ajánlott fórumok: