Igen, itthon nekem is van citromfű és tényleg jó; nekem még a menzeszemet is beállította, de komolyan! :-)Szerintem mostanában nem fogsz pillecukrot enni.:-)Jobbulást neked!
Szerintem nem kell egyből a legrosszabbra gondolni.Lehet epe miatt, gyomorhurut miatt. Diétázd ki szépen és igyál gyógyteát. Ezeket ízesíteni sem kell, magában is finom ízük van. Cukrot és citromot a teába nekem nem ajánlott az orvos, mert azt mondta a bacik bontják a cukrot és jobban fog fájnia hasam. Én hittem neki és magában ittam a kamillateát.
Próbálj meg kortyonként inni minimum egy litert. A folyadék feltétlenül kell.
Ha nem is ettél akkor főzz egy teát, tegyél bele csipet sót és legalább két teáskanál cukrot, hogy a só, víz háztartásod rendben legyen és a cukrod se essen le. Vehetsz be Aspirin protektet, az vérhígító....bár az meg pont azért nem jó, ha esetleg a gyomornyálkahártyád nem lenne ép.
Tehát minden visszaszívva, keress fel egy orvost!!! A gyógyszerész sem tud megvizsgálni, mi okozza a fájdalmat.
én csak álmos,fáradt vagyok. szomjas,de nem tudok inni mert amikor már az ivásra kerül a sor akkor csak belekortyolok,mert akkor már nem kívánom,de érzem,hogy innom kéne,mert ki van száradva a szám
Nem tudom hány éves vagy. Kezdem a legrosszabbal, akár infarktus tünet is lehet.
Lehet sok a savad és az okozza, lehet valami vírust szedtél össze, és akár még a pánikbetegség is belefér, nekem az epémtől volt ilyen tünet, ami egyáltalán nem az a tipikus ami az orvosi nagykönyvben meg van írva.
Ha nagyon fáj, keress fel egy orvost. Mielőbbi jobbulást!
tegnap délután óta kisebb-nagyobb megszakításokkal fáj a mellkasom alatt(gondolom,hogy a gyomorszáj)de úgy egyszer beleizzadok annyira fáj és melegséget érzek a mellkasomban később pedig majd megfagyok és a fájdalom ugyanaz. Tegnap délután pillecukrot ettem és ezután jelentkezett. Lehet,hogy összefüggésben van vele? mit ajánlanátok rá? falkaparó ez a fájdalom........ :(