Akkor lehetséges, hogy magas a tömés, azért fáj ráharapásra. Minél előbb el kellene menni fogorvoshoz, akár ügyeleteshez is, mert le kell belőle csiszoltatni, amíg nem lobban be az egész fog.
Pontosan így jártam én is, de nekem már késő lett, ki kellett húzni. :S
Nem túl jó hír, de szntem nem jött még rendbe teljesen a fogad, és lehet h korai volt betömni. A férjem fél éve jár egy biz. fogával fogorvoshoz, 1-2 hetente gyógyszeres tömést cserélnek benne, de még mindig nem lehet véglegessel letömni, mert még nyomásra kissé érzékeny (nem fáj), állítólag a gyökércsúcson még mindig van egy kis gyulladás, amiatt, lehet, h nálad is hasonló lehet. Mindenesetre egy rendesen gyökérkezelt fognak nem kéne fájni::(
Begyulladt a fogam, veszettül fájt a kezelés is. Kaptam bele azt gyökérölőt, meg az ideiglenes tömést. Első körben asszem 2-3 napig fájt ráharapásra, és még vagy 4 napig éreztem kicsit a kezelés előttihez hasonló, de annál gyengébb fájdalmat néha, de azt nem tudtam pl. harapáshoz kötni, csak fájt, ha úgy "gondolta".
Tegnap délután kaptam a második adag gyökérgyikálót, érzéstelenítő nélkül csinálták. Tegnap, ha összeért a két fogsorom, az villámlásos fájdalmat váltott ki. De ma reggelre elmúlt.
Amíg fáj, nem tisztult le a gyulladás. Nehezebben gyógyuló esetben ez akár több hónap is lehet. Amíg ilyet érzel, végleges tömést nem lenne szabad a fogba tenni.