Gyogyulasi lehetoseg @ (beszélgetős fórum)
kacagni fogysz, de hétfő este kezeltem magam, utána bementem aludni, a kedvesem horkolt, mint egy traktor, kértem energiát, sunyiban megkezeltem a hátát és nem horkolt tovább :D vagy kiköltöztem volna a konyhába, vagy abbahagyja :DD
meg a gekkóm farkán begyógyult a seb (leszakította a másik de most levedlett és felszakadt neki újra) 1 kezeléstől.
arra vigyázz, ha nem vagy beavatva az energetikába, akkor a saját bioenergiádból adsz, ami nem baj, ha ritkán csinálod, mert újratöltődik, de nagyon lassan...szóval átvehetsz betegséget is akár, pedig csak segíteni akartál :P az avatás véd ettől is pl. amúgy 4 napos avatott vagyok :D
ezt mondták nekünk, én meg elhiszem :) mert tapasztaltam, tudtam előtte is pl. fejfájást elvenni, de tényleg kimerített hosszú távra...nem fizikálisan vagy szellemileg, hanem nagyon fáradékony és aluszékony lettem :)
biogé nem tom mit műk :)
jó, bár sokmindent "elfelejtettem" :DDD de nagyon jó, hasznosítom a tanultakat a mindennapokban :)
bár azt tudni kell ,ez nem csak olyan "Na jó, elmegyek, oszt lesz valahogy" dolog...legalábbis nekem nem. Itt folyamatok indulnak el :)
:DDD ha nem jön be akkaor még mindig adott egy jó kis konnektorba nyulni,garantált :)
De vissza a témához.Szerintem ha a topicnyitó azt irta volna hogy pránával gyógyitás akkor valszeg többen hinnének benne,söt van olyan is aki fénykép alapján távgyogyit,na ez is ilyesmi lehet csak az a baj hogy nem ir ide igy nem veszik komolyan.
na várjá, akó elkezdem :D
mai bizsergető, energiátadó, hát hogy gyógyít-e azt nemtom, de...tá-dááá:
Brad Pitt! :))
akkor feltöltöm az adatlapomra és akkor látható a képga-liba :) :D keresek képet :DD
:DDD
na majd teszek fel én is egy képet, mondjuk minden nap egy híres pasi színész képet, minden nap mást, és félpucér lesz :) mindenki kiválaszthatja, mire bizsereg :DD
További ajánlott fórumok:
- Hipofízis adenóma-tapasztalatok, gyógyulások
- Náthából "gyors" gyógyulást, de hogyan?
- Csomót a mellben műteni kell? Más módon hogyan gyógyítható, teljes gyógyulás van-e?
- Vízhólyag gyógyulását milyen házi praktikákkal lehet gyorsítani?
- Ha egy kisgyereknek gond van a lábával, és forditva kell húzni a cipőt, mennyire biztos a gyógyulás?
- Paleomedicina gyógyulás?