GYógyszer melett is magas pulzus szám, mitől? (beszélgetés)
így van:-)
Reméljük minden oké lesz:-)
NAGYON VIGYÁZZATOK A TOXÉMIÁVAL... :( Egy alattomos dolog. Nekem az utolsó nap ment 200-ig a vérnyomásom, úgy, hogy infúzióval sem tudták szinten tartani... Meg is indították a szülést...
NAGYON VESZÉLYES, babára-mamára... Aznap nem is engedtek már haza, és lett egy gyönyörű kislányom a 37. hétre. :)
okés,léci küld el:-)
Hívom majd a dokimat holnap,hátha elküld vizeletvizsgálatra,vagy valami:-)
A terheségi toxémia nem játék sem a te számodra sem a picuréra.
A toxémia mérgezést jelent, a vizeletben fehérjét magas vérnyomást és a vizesedés is jele.
Az nem azt jelenti hogy ha most nincs fehérje a vizeletben hogy holnapra vagy egy hét vége múlva nem lesz ezt szigorúan kell ellenőrizni mert komoly dolog onnan tudom mert benne voltam.
Ha gondolod megírok neked priviben egy itteni napló címét ami egy hoxás tag barátnőjével. történt,
a toxémiához kell,hogy vizes legyél és a vizeletben fehérje legyen.
Nekem is magas a pulzusom, időnként felmegy 170fölé is, nem szedek gyógyszert.
Lehet majd írnak, de nem sürgetik, mert egyébkénT minden más rendben, ettől függetlenül beszélj a dokiddal, a szülésszel is!
ezt mondta a doki is,toxémia:-)
Megörülök ha kórház kell,elfekszek én itthon,csak ne keljen kórházba menni..holnap felhívom a kardiológust..meglátom mit mond:_)
Nagyon vigyázz magadra meg a picurra, talán lehet hogy jó lenne ellenőrzés alatt lenned én is bekerültem 35 hetesen , tudom hogy rossz, de a magas vérnyomás az egyik jele a terhességi toxémiának, gondolom a lábad is dagad lassan vizesedsz.
Ha mást nem is sokat pihenj de úgy igazán, meg póckold fel a lábad. Hamar eltelik már ez a pár hét.
További ajánlott fórumok:
- Magas vérnyomásra melyik gyógyszer vált be?
- Tudja valaki miért vonták meg a tartósan beteg, állandó gyógyszerezésre szoruló asztmás gyerekektől a magasabb családi pótlékot?
- Magas vérnyomás, mindent csak gyógyszert ne
- Kisfiam csúnyán köhög, nyolcadik napja lázas, kap gyógyszereket is. Ma vért vettek magas lett a CRP-je, elküldtek tüdőröntgenre...
- Magas tesztoszteron szintre mit szoktak adni? Kapok valamilyen gyógyszert, vagy fogyjak le?
- Magas vérnyomás elleni teendők, gyógyszerek, mi az ami segít?Bármi.