Gyógyszer ami segít a feledékenységre? (beszélgetés)
figy én most voltam ezzel dokinál! figyel rá oda mert baj is lehet belőle! nekem az első vérképem már megvan, most szedek: magne b6 c-vit kalcium vas ginko biloba, omega3 és omega 6 valamint memoril
jövő héten megyek ct-re, mert nekem nem csak feledékenység van már( nekem is ezzel kezdődött de nem foglalkoztam vele) de most már ott tartok, hogy a csészét beteszem a hűtőbe, az edényt a cipősszekrénybe akarom betenni...a boltba minden szart megveszek és amikor hazaérek semmit se vettem amit kellett volna...ez gáz.... de mióta szedem ezeket, sokkal jobb...
reergin :) serkenti az agyműködést.
Nekem a tanuláshoz nagyon bevállt. Napi 12 órát simán tudtam mellette aktívan tanulni
Szia, ha nagyon úgy érzed gond van akkor fordulj orvoshoz a problémáddal. Létezik olyan, hogy memoria klinika.
Egyébként lehet csak sok a gondotok és attól nem tudtok koncentrálni. Ey egyszerű teszttel megállapítható, tényleg a memóriáddal van-e a probléma.
Sziasztok , -feledékenységre szed valaki valamilyen gyógyszert .
Igaz azt mondják ,ez a korral jár , de ennyire , amit Én észre vettem magamon , és a férjemen is.
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszer lesz a vége? Segítsetek!
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Hathatós gyógyszer vagy módszer visszahúzódó fogínyre? (Akinek van tapasztalata, segítsen...!)
- Közgyógyom 6000 Ft havonta, a gyógyszereim 21600 Ft, ki tud segíteni, hova forduljak? Rokkantnyugdíjam 56000, özvegyivel együtt.
- Syncumar mite.Kérlek segítsetek! Másnál is jelentkezik ennek a gyógyszernek a mellékhatása?
- Miként segíthetek eredményesen a gyógyszer és alkohol függő ismerősömön?