Gyógypedagógust keresek Békés megyében! (beszélgetés)
3. Dite13 (válaszként erre: 2. - Zebracsikó)
2017. okt. 6. 08:48
Szia. Nagyon szépen köszönöm a segitséget. Ezt fogom teni.
2. zebracsikó
2017. okt. 5. 22:40
Igen, lehet magántanuló, de a szakvéleményében kötelezőnek kiírt fejlesztéseket akkor is kapnia kell.
Megfelelő gyógypedagógiai intézményt kell neki találni.
A Szakértői Bizottsághoz kell fordulnod, hogy jelöljenek ki neki másik intézményt.
Nagyon nagy visszaesés és trauma neki, hogy visszakerült oviba. Túlkoros oda ő már akkor is, ha értelmileg sérült.
Logopédia, gyógypedagógiai fejlesztés is jár neki, ezeket a kijelölt óraszámban meg kell kapnia.
Ha nem így történik, az ombudsmanhoz kell fordulj, vagy első körben a jegyzőhöz. Csatold a Szakértői véleményt és írd le a helyzetet.
SOk sikert!
1. Dite13
2017. okt. 5. 10:36
Van egy 7 éves kis lányom aki danszindromás és sziv beteg. Sajnos nem beszél csak 3-4 szot. Iskola köteles de vissza kérték oviba minden nap kell járnia de sajnos igy .ég roszab lett a helyzet mert a kedves bujos puszi ados kislánybol lett egy verekedös és sajnos van olyan hogy be ül a sarokba és adig rágja a száját még nem vérzik. De a beszédje nem változot söt semi. Tanácstalan vagyok nem tudom mit tegyek mert én ugy látom hogy ez neki csak ront a helyzetén nem segit. Aki tud vagy hasonló helyzetben van irjon hogy hova forduljak mit csináljak?Lehet-e magántanuló? Nagyon elvagyok keseredve.
További ajánlott fórumok:
- Nálatok esik már a hó? Békés megyében még nem!
- Békés megyében közlekednek holnap a buszok? És ilyen havas időben késnek vajon?
- Békés megyében keresek gyermekfogorvost, tud valaki ajánlani?
- Békés megyében, gyermek gasztroenterológust keresek!
- Békés megyében keresek pszichiátert
- Endokrinológus-nőgyógyászt keresek Békés megyében