Győben keresek magán bőrgyógyászt (anyajegyet szedetnék le). Tudna valaki ajánlani egy jót, normális árakkal? (tudásbázis)
8. era06 (válaszként erre: 7. - Csicc)
2009. jún. 4. 14:55
a kardirxben ennyi az ambuláns műtét. Állambácsinál pedig szeptemerre lett volna időpont, és akkor még május volt.
Az árban a szövettani is benne van.
7. csicc
2009. jún. 3. 15:43
Ez tényleg durva... Nem tudom, mi legyen. Magán úton elég drága, sima kórházban meg a barátnőm hátát gyakorlatilag összekaszabolták. 4x akkora heg maradt neki, mint amekkora az anyajegy volt. Plusz még az összevarrásnál kiment az érzéstelenítő, szólt a dokinak, mire az annyit válaszolt, hogy: nyugi, mindjárt végzek. Pff...
6. Marjann (válaszként erre: 5. - Era06)
2009. jún. 3. 14:05
Ez rengeteg!
Én Pécsen szedettem le anyajegyet (összesen 4et). SZTKban csinálták, semmi bajom nincs vele. Pici heg maradt, de nem zavar egyáltalán.
5. era06
2009. jún. 3. 12:43
egy ambuláns műtét 15000 ft-ba fog kerűlni
4. ircsi73
2009. jún. 3. 11:21
A vizsgálat 4-5000ft attól függ mit csinálnak.Egészségpénztári kártyát elfogadnak ha van..
Mindenképpen hívd fel őket ha nem időpontra mész várni kell kb.1-2 órát.Sok sikert!
3. csicc
2009. jún. 3. 10:51
Köszi szépen :) Ott mennyiért szedik le?
2. ircsi73
2009. jún. 3. 10:42
Kardirexbe szoktunk menni, a gyerekeket is oda viszem.Fel kell hívni őket, időpont nélkül is lehet menni.Próbáld meg én meg vagyok vele elégedve!
1. csicc
2009. jún. 3. 10:28
Győben keresek magán bőrgyógyászt (anyajegyet szedetnék le). Tudna valaki ajánlani egy jót, normális árakkal?
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek?
- 6 éves lányom anyajegyével bőrgyógyászhoz kell mennünk. Volt ilyen mással is?
- Sziasztok! Szeretnék leszedetni az arcomról egy anyajegyet Pécsen, a bőrgyógyászom a Bőrgyógyászati klinikát javasolta. Tapasztalata vkinek?
- Ajánlanátok bőrgyógyászt Debrecen környékéről, aki fizetésnél nem darabra számolja az anyajegyeket?