Gyes/gyed 2 kicsivel, de mi jár így nekem? (beszélgetés)
Azonnal keress fel egy TB tanácsadót. Sokba fog kerülni, de a gyed extra-gyes extra nyomán én úgy gondolom egy jó méltányossági kérelemmel akár a két gyed is járhat, utána meg egy gyed és egy gyes...
anno nekem a kikmamatb oldalon segítettek. Sokba került, de megérte, utána 6 évig frankó ellátásom volt...
Nevelt lányom 17 hónapos volt mikor megszületett a fiam.
Lányommal GYED-et kaptam 24 hónapos koráig, fiammal gyest... Igaz nálunk ultra bonyolult volt a dolog.
Sziasztok! Hatha tud nekem valaki okos segiteni...
1 eves kislanyommal, eloszor tgyast, utana gyedet kaptam, 21honapos koraig kapom a gyedet, viszont 18 honapos lesz amikor megszuletik a kisteso. Tehat meg GYED alatt.
Kerdesem a kovetkezo : Idokozben megszunt a munkaviszonyom, par napra a kislanyom szuletese utan. IGy mire leszel jogosult a kicsivel? En ugy gondolom csak gyesre.
Masik kerdesem : abban a ket honapban amig a naggyal jar a GYED a kicsihez meg a GYES jarna, nem kaphatok mindkettot? Siman a gyedet?
Koszi elore is, ha valaki eltudott igazodni rajtam, es valasolni is tud :)
Sziasztok! Hatha tud nekem valaki okos segiteni...
1 eves kislanyommal, eloszor tgyast, utana gyedet kaptam, 21honapos koraig kapom a gyedet, viszont 18 honapos lesz amikor megszuletik a kisteso. Tehat meg GYED alatt.
Kerdesem a kovetkezo : Idokozben megszunt a munkaviszonyom, par napra a kislanyom szuletese utan. IGy mire leszel jogosult a kicsivel? En ugy gondolom csak gyesre.
Masik kerdesem : abban a ket honapban amig a naggyal jar a GYED a kicsihez meg a GYES jarna, nem kaphatok mindkettot? Siman a gyedet?
Koszi elore is, ha valaki eltudott igazodni rajtam, es valasolni is tud :)
További ajánlott fórumok:
- Ajánljatok légyszi balatoni üdülőhelyet 2 kicsivel!
- Ha kicsivel többet mint fél évet dolgozol, jár még a fél év munkanélküli támogatás?
- Miskolcon a GYEK-ben van olyan rész, ahol anyuka, apuka is bent maradhat éjszakára a kicsivel?
- Testvérbabakocsi vagy testvérfellépő? Kinek melyik vált be vagy hogy oldottad meg ha 2 kicsivel kellett közlekedni?
- 30 éves vagy kicsivel több koloniál bútor szettem van, nappaliba való. Mennyit érhet?
- A férjem 4-én repül Svájcba, mi októberben követjük. Két kicsivel megyünk, kell valami beleegyező nyilatkozat az apától?