Miskolcon a GYEK-ben van olyan rész, ahol anyuka, apuka is bent maradhat éjszakára a kicsivel? (tudásbázis)
Elnézést! Én nem akartam "nem megértő" lenni, csak arra gondoltam, hogy egyenesben felhívni és megkérdezni, az sokkal pontosabb és biztosabb információ!
Semmiféle rosszindulat nem volt bennem.
Jobbulást a kicsinek mielőbb!!!
A kislányomnak 10.-e óta hasmenése van. Már küldtünk székletmintát az Antsz-be, de negatív
Két doboz hasfogót és két doboz normaflore-t kapott
bocsi, deközben felkelt
mennem kell
nagyon köszönk mindent
Azon az osztályon 2db olyan külön szoba volt, de két ágy van benne és két kiságy. Két anyuka és gyermeke. A két szoba egy közös előtérbe nyílt és volt külön kis konyha, fürdő és Wc. Ja és még akkor nekünk látogatási tilalom is volt:-( De már nincs:-)
Mi a gond? Miért mentek és mikor?
Köszönöm!
Nem mindenki olyan megértő mint Te vagy!
Szia!
Én úgy tudom sajnos nincs ilyen. Sőt az anyukáknak is igen korlátozott a lehetőségük. Az osztályokon általában 2-4 olyan VIP szobának nevezett fizetős szoba van ahol az anyuka ott lehet. De ha ezek is foglaltak akkor egy másik épületben az anyaszálláson lehet az anyuka, de ha mindenképp a gyermek mellett szeretnél lenni és az osztályvezető is engedi akkor egy általad bevitt matracon aludhatsz a gyerkőc ágya mellett.
Sajnálom hogy oda kell mennetek, mert akkor biztos gond van. Minden jót, és jó egészséget!
S.O.S.
Valaki megtudná mondani, hogy Miskolcon a GYEK-be van olyan rész, ahol anyuka apuka is bent maradhat éjszakára a kicsivel?
Az se baj, ha fizetős.
Sűrgős!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Nőgyógyászok Miskolcon
- Véleményetek szerint éjszakára mi a legjobb?Betét vagy tampon?
- Tudtok Miskolcon megbízható, kedves nőgyógyászt ajánlani?
- Milyen orvos Dr Gubás, és Dr Dienes Miskolcon? Véleményekeket szeretnék hallani
- 2012-ben Miskolcon szülő kismamák
- Mikor tegyük a saját szobájába a gyereket éjszakára?