GYES mellett, ha dolgozni szeretnék, nem az eredeti munkahelyemen, akkor milyen papírokra, intézkedésekre van szükség? (tudásbázis)
9. 39f5f6877d
2008. júl. 16. 14:34
Minden információt megtalálsz a Magyar Államkincstár honlapján.
8. edek
2007. okt. 15. 14:28
Én is érdeklődtem.Azt mondták,nyugodtan dolgozhatok GYES mellett.Nem kell felmondani,hiszen fizetés nélküli szabadságon vagyok.A szabadságomat,pedig csak a GYES
lejárta után kapom meg.
7. c03b3147ce
2007. okt. 13. 19:19
Segítséget kérek ebben a témában! Gyes mellet dolgozni fogok de nem az eredeti munkahelyemen, a szabadságaimat nem akarja a munkáltató kiadni csak akkor ha felmondok. Jogos e ez így, mart mástól meg azt hallottam, hogy nem kell felmondanom és kötelesek kifizetni az összegyűlt szabikat.?
6. age11
2007. okt. 4. 18:28
dolgozhatsz talán, de az eredeti munkáltatód mindenképp tájékoztatni kell, mert a gyeseseket is kell jelenteni havonta az apehnek.
5. edek
2007. okt. 3. 20:52
köszönöm..
4. b2076ec79b
2007. okt. 3. 13:28
Próbálj érdeklődni Kézdi Katalinnál a k.kezdi@rodin.hu email címen. Most atláltam én is a neten, ilyesmivel foglalkozik :DD
3. edek
2007. okt. 3. 12:31
Én úgy tudtam,nem kell kilépni.Csak ki kell kérni valami TB kiskönyvet? Nem tudom.Ilyet hallottam,és nem találok róla semmit a neten..
2. b2076ec79b
2007. okt. 3. 12:22
Szia. Nem vagok vérprofi, de gondolom az eredeti munkahelyeden fel kell mondanod (nem tom ezt lehet e gyes alatt) és a másik helyen ahol munkát vállalsz ott szerződést kötni a munkáltatóval. Az államtól szerintem nem kell semmi, mert mostmár 8 órában is vállalhatsz munkát gyes mellet..
Asszem
1. edek
2007. okt. 3. 12:09
Tudja valaki, hogy GYES mellett, ha dolgozni szeretnék, nem az eredeti munkahelyemen, akkor milyen papírokra, intézkedésekre van szükség?
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél? Bejárnál dolgozni vagy pedig új munkahelyet néznél?
- Van olyan munkahely, ami mellett nappali tagozatosként lehet dolgozni? (nem gyakorlat, nem diákmunka)
- Tud valaki abban segíteni, hogy mennyi minimális időt kell dolgozni egy friss munkahelyen, hogy az ember jogosult legyen a TGYÁS-ra?
- Ha kislányom 2 éves kora után visszamegyek dolgozni, meddig tart a védettségem a munkahelyemen?
- A kisfiam 10 hónapos és ma szóltak, nem mennék-e vissza a munkahelyemre dolgozni. Te mit tennél?
- Ha beteg bölcsis/ovis gyermeked miatt nem tudsz dolgozni menni, hogyan oldod meg a munkahelyeden a hiányzást?