Gyermekelhelyezés megváltoztatása... (beszélgetés)
Drukkolok neked hogy ma minden jól sikerüljön.
Légyszi írj majd mi lett.
mikor kicsik még annyire édesek.
H bele gondolok hogy régen mikor baba volt zt gondoltam könnyebb lesz mikor nagylesz, iskolás... hát nagyon nagyot tévedtem.
Igen, nagyon édesek..azt mondta, ha én fáradt leszek, ő majd akkor is "jól gondját fogja viselni".
:))
És ez egy nagyon jó dolog hogy ennyire ragaszkodik már az öcsikéhez, legalább mégjobban ragaszkodni fog mind sulit nézve mint az apját nézve az otthoni dolgokhoz.
Én a fiamnál végig azt hittem hogy lány lesz, erre fiú lett 20 hetesen kiderült. Talán legközelebb ha végig fiúra gondolok lány lenne belőle? Ki tudja...
Nalunk is ez van...puszilgatja a hasamat erdeklodik folyamatosan...es mondta mar azt is h anya a kistesot tegyuk az en szobamba majd en ejszaka adok neki enni hogy te tudjal aludni... :)
van mar egy feltesoja a fiamnak az apjaeknal szuletett egy kislany...ot imadja felti nem hiszem h gond lenne vele ezen a teren...
Lehet már a tanúit be se hívják.
Nálunk anno 6 tanú bement, megkérdezték hogy ott van e név szerint mindenki, aztán kiment mindenki. 2 tanú bement és ennyi. A többi csak "pofavizit"-et tett.
Mikorra vagy kiírva? Addig tán csak rég vége lesz.
Még szép hogy nem tetszik ez neked!! Nem is baj hogy a bíróságon folytatódik.
Majd ott a bíró meghozza a lehető legjobb döntést, de az tuti nem 1 hét itt és 1 hét ott felállás lesz.
Majd talán megkapja a hétvégét és nyáron valamennyi időt. Elvégre a gyereket nem lehet csak úgy kiemelni a megszokott hétköznapjaiból hogy "ingázva" éljen az eddigi kiegyensúlyzott élete helyett, ahogy azt egy gyereknek kell.
Ahogy írtad korábban hogy mi volt a bíróságon, hogy nem úgy jött be neki a számítása mint ahogy ő azt képzelte a tanúkkal, ez eléggé rossz rá nézve a bíró előtt.
Ez lesz az utolsó tárgyalás okt 19.-én?
hat nem mondott igazabol a biro semmit csak amikor ket ellentmondasos valazst adott akkor rakerdezett harmadszorra is...szerintem o levonta a kovetkezteteseket...
meg van ket tanu akire nem volt ido igy is 3,5 oras targyalas volt fel otkor lett vege...
Kezd süllyedni a hajója apukának ezek szerint?
Ez jóó hír.
A bíró mondott valamit apuka akaratára nézve ami rosszat jelentene neki?
Most olvasgattam vissza némiképp, ne menj bele soha semmi pénzért az 1-1 hét itt ott felállásba, abból semmi jó nem fog származni. Aztán még a végén elfelejtené a gyereket vissza engedni hozzád. Volt már rá példa.
Igazi pióca az exed ahogy látom.
Próbáld meg, de tedd hozzá, hogy ha a legcsekélyebb jelét is látod a fúrásnak, meg hangolásnak, akkor ennek is annyi.:) Biztosítsd be magad. Nekem is volt, hogy szülinapra elengedtem plusszban, nem volt belőle gond.
Sőt, én régen még szenteste is igazodtam hozzá. Én szent"ebédet" tartottam, hogy ő lehessen este a fiával...ppfff..de hülye voltam.:)
Nah, még valami. Én is ilyen hezitálós voltam mint te.
Annó, mikor váltunk, kifizettem az összes hitelét a volt férjemnek, olyat is, amit a házasságunk előtt vett fel! Csak azért, hogy mi legyünk az egyik olyan kivételes elvált pár, akik normálisan állnak egymáshoz! És, hogy tudjon ő is normálisan új életet kezdeni. Mi nem veszekedtünk soha, egyszerűen csak megbeszéltük és elváltunk...
Aztán azt hitte, hogy ő bármit megtehet..ha neki nem volt jó, akkor "visszadobta" vagy el sem vitte a gyereket, ha nekem túlóráznom kellett, akkor azt én oldjam meg ahogy tanultam..volt, hogy még azt is a fejemhez vágta, hogy nekem kötelességem is volt őt segíeni abban, hogy új életet tudjon kezdeni! (megjegyzem minden hónapban új márkás cipő van a lábán, nem 20, hanem 40 ezres!!! a gyerektartásnak meg én csak a felét kértem el..)
Aztán jöttek itthon szépen a kisfiam elejtett mondatai..hogy mama ezt mondta, hogy apa ezt mondta..stb..még most is a plafonon vagyok tőle, komolyan..
így akkor megtanultam, hogy én többé semmit nem adok ingyen! Mert úgyse kapod vissza, csak rúgdosásban maximum! Úgyhogy ne legyél jótevő!
És hát a volt anyóst még anyák napjára is oda ette a fene az előadásra..úgy, hogy senki nem hívta! (a saját anyám se volt ott). Utána meg fel volt háborodva, hogy ő semmit nem kapott! Hát miért nem vett neki a fia? Mit akar kapni egy előadáson, ami az ovisok anyukájának van? Mert nálunk nem szokás az, hogy kinek hány vendég jön az előadásra és annyi ajándékot csináljunk...persze én voltam a dög, nem az volt figyelembe véve, hogy az oviban ez nem szokás.
Karácsonykor mindenki, még a volt férj élettársa is kapott ajándékot..annyit nem mondtak, hogy kösz, majd kidobom...:DD Primitív barmok. Ne egyezkedj..ilyen egy hét itt, egy hét ottba meg pláne ne! Tapasztalat!
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Meddig és hogyan zajlik egy gyermekelhelyezés megváltoztatása?