Gyerekszáj 3. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Gyerekszáj 3.
Sziasztok!
Öcsém mondta mikor 3 év körüli volt:
-Olyan fáradt vagyok,mint egy hópihe.
- Miért, milyen fáradt egy hópihe?
Erre válasz helyett kacagott, és elszaladt :)
A nővérem ment a kislányával a városba. Elmentek egy fal mellett, ami tele volt (gyönyörű, tehát nem irka-firka) graffity-vel, erre a kislány (2,5 éves) a rajzokat látva megszólalt:
- De összekultúráztak itt mindent!
:D
Ezek a gyerekek annyira aranyosak!!:)
Tamianyu írásásán is jót mosolyogtam:)
zsuliett gyerkőce is aranyos a gyufával:)
szegény városi gyerekek nem láttak még tehenet:)))))
Nem rég voltunk a pen.y -ben vissza szaladtam a pénztártól és szóltam a kicsinek jajj hozok gyufát elfogyott othon !Erre ő : Miért? Tamáska kihúzta az összeset ????
Azt szoktam mondani a gyerekeknek : KIHÚZOD A GYUFÁT :))))))
:)))
Hasonló sztorink nekünk is van.
A férjem néha meg szokta hívni az egyik kollégáját hozzánk,vele is csak angolul tudunk kommunikálni.
Amikor mondani akart valamit a lányunk az ismerősről,így járta körbe:"tudjátok,az a bácsi akivel úgy beszélgettek,hogy nem lehet megérteni":)))
Múlt héten meg vettünk elektromos rovar riasztót,amit ki is akart próbálni.Nem jutott eszébe a neve,erre magyarázza,hogy mit akar."Dugjuk be a konnektorba,tudod azt a szúnyog elijesztőt amit vettünk":)))
A hétvégén Lili szájából megint elhangzott egy gyönyörűség:
DVD filmet nézet, bekapcsoltam és kimentem a konyhában:
szalad utánam: -Anya, Anya kapcsold oda, ahogy te beszélsz!!
Ugyanis angol nyelven szólt a mese:))))
Tamianyu!
Nagyon édes kislányod van!!
Sziasztok!
Egy régi történet, de nálunk "szállóigévé" vált.
A keresztlányom imádta a babákat. Egy alkalommal ült az asztal tetején, kidugta a nyelvét, olyan igyekezettel vágta a barbi babájának a haját.
-Mit csinálsz azzal a babával??
-Hát nem játod, hogy féjfija vágtam???
Addigra már kopasz volt az Istenadta.
Hát tudnak jókat mondani ezek a gyerekek,évekig elszórakozunk rajtuk.
Nekünk a középsővel vannak friss élményeink,mert Ő van most ebben a korban.
Ez régebben történt,alig múlt másfél éves.Mentünk a mamihoz,persze dugó a városban.Előttem egy nő szerencsétlenkedik az autójával,majdnem belementem.Persze dühös lettem,kikiabálok:"mit csinálsz te majomparádé"
A lányom nekiáll kiabálni az üléséből fenyegetve az kis öklével a nőt,nem tudta kimondani a majomparádét:"maj,maj,majádé néni mitinász???":-))
Maminál a kertben mindig csigázik,és talált egy üres csigaházat.Fut oda hozzánk a teraszra kiabálva:"Anya!Mami nézzétek!Ez a csiga meg nincs itthon":-))Az anyajegy meg azért van rajtunk,mert azt anya tette oda:-))
Ma meg reggel tervezgette a jövőnket,és szépen elmondta nekem mi hogyan lesz amikor nagymama leszek.Amikor majd neki is kiszületik a pocakjából a kisbabája mint anyáéból a Hugi,akkor Ő is a cicókájából fogja szopiztatni.De majd ha el kell mennie,akkor rám bízza,és addig tegyek róla,hogy legyen tej a cicókámba,hogy tudjam én is szopiztatni a babáját:-)))
A mamának pedig elmagyarázta,ha Ő is dédi akar lenni,akkor kell neki venni malacokat meg pipiket,mert minden dédinek vannak ezek az állatok.És persze,hogy vihesse majd a kislányait a disznó vágásra:-)))
Ez nagyon aranyos volt!:)
A legjobban nekem a "majom illatú kéz" tetszett:)))
Kislányom ma ezeket mondta:
én:Ma olyan felhős,szürke az ég....
Zsani:Nem baj,majd befestjük!
:O)))))
én:Ne csak az üres kiflit edd!
Zsani:De anya,nincs benne tartósítószer!
:O))))
hogy honnan veszi ezeket?de meg lehet zabizni!!!
Sziasztok, én mikor oviban voltam gyakorlaton ez volt a legnyagobb:
Jancsi mondott vmi csúnyát. Peti megmondta az óvónéninek. Erre az óvónéni szólt, hogy ne beszéljen csúnyán Jancsi, mert kimossa a száját.
JAncsi: Nem baj, ma még úgy sem mostam fogat! :D:D:D:D
Dőltünk a röhögéstől.:)
moncsi, ezek az aranyköpések jó kedvre derítettek :)
köszönöm :D