Gyerekorvos XVI. kerület - Dr. Imre Tamás vagy Dr. Urbányi Mária? (beszélgetés)
Szia,
tundál segíteni abban, hogy hozzáadsz a facebookon a 16. kerületi anyuka csoporthoz? Én is gyerekorvos kérdéssel küszködöm, és jól jönne egy kis tanács :-)
Nagyon köszönöm. Ő lennék én: [link]
Én is szeretnék csatlakozni a fb-os csoporthoz
Hogyan tudnék?
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat! Valamiért nem kaptam e-mail értesítést a válaszokról!
Nagyon hálás vagyok! Több helyen érdeklődtem, de eddig csak itt kaptam választ!
Megkaphatnám én is a csoprt nevét?
Nagyon köszönöm Mégegyszer!
Köszi!
Irok privit! Jó bonyolult 😒 Akkor ezért nem találtam meg eddig, nem értem miért titkos... 😳
Hiába adom meg, mert titkos csoport, szerintem nem dobja ki a kereső :( Régebben zárt volt, de aztán valamiért át lett állítva, pedig tényleg sok kerületi anyuka van bent.
Így akkor tudsz belépni, ha pl. tudlak jelölni ismerősnek, és felveszlek, az admin meg jóváhagyja (de általában mindenkit jóváhagy:) ) szóval ha érdekel akkor priviben küldd át hogy talállak meg a fb-n és jelöllek!
Mi az Imrehez tartozunk, Urbanyi szokta helyettesíteni, amikor szabin van.
Én az Urbanyihoz mennék!!
Nagy bajom nincs Imre dokival, de nem egy bűbáj és barátságos, beszédes pasi. Ha kérdezek, elmond mindent persze, de magától nem sokat. Ami nem tetszett, hogy ujszulotthoz sem jött ki (csak pénzért jött volna és január volt, -10 fok), amikor hazahoztuk ,plusz meg sem nézte rögtön, azt mondta, 1 honapja van rá. Így mivel karacsony volt, 10 nappal hazahozatal után látta csak a babát, ez nekem nagyon fura.
Urbanyi barátságosabb és kevesebb, velünk is, a gyerekekkel is.
Szakmailag amúgy nem volt gond egyikkel sem, és amíg nem lesz nagy gond, nem váltok, ha igen, akkor.Urbanyihoz mennék vagy Czeilingerhez. Ja, és így második gyerekkel nem gáz az Imre, első babas, aggódósabb anyukanak nem biztos, hogy nyerő (mi nemrég költöztünk ide, másik gyerekorvoshoz jártunk regebben).
Sziasztok!
Gyermekorvost váltanék. Kinek mi a véleménye? Hogy bánik az orvos a gyerekekkel, rájuk szól e, vagy türelmetlen, ha sír, szoptatás párti e, elmondja e mit csinál a babával, stb.
Jelenlegi orvosom kérdezés nélkül hátrahúzta a bőrt a kisfiam kukiján, le szeretnénk váltani, amúgy sincs benne bizadalmunk.
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- XV.kerület gyerekorvoshoz ambulánsan időpont?
- III. kerületben Csillaghegy és környékén gyerekorvosokról szeretnék érdeklődni
- XVII. kerületben keresek gyerekorvost. Olyat, aki jó, megbízható és figyelmes.
- IX. kerületben gyerekorvos
- A XVIII. XIX. XX. kerületben, melyik magán gyerekorvost ajánlanátok?
- Tudnátok III. kerületi, Bogdáni út környéki gyerekorvost ajánlani?