Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Gyerekkorom egyik kedvencét ettem ma. Vajas-lekváros... fórum

Gyerekkorom egyik kedvencét ettem ma. Vajas-lekváros... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jún. 20. 22:29
Jó is az.
9. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 22:11
Nekem is ez volt, ma is szeretem.
8. Gretaa (válaszként erre: 7. - Smaragdzöld 🐉)
jún. 20. 21:55

Nekem az eper/barack lekvár a kedvenc,de egyébként imádom minden ízben.Kenyérrel én is ritkán eszek,de pl.fánkkal ,palacsintával mindig.

Első látásra nekem is furcsa volt amikor láttam,hogy így eszi az illető,de megkóstolva ez a kombináció ízlett.

Májkrém,kechup.🙂

7. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 6. - Gretaa)
jún. 20. 21:21

Pacsi. A vajas kenyér legyen vajas. A lekváros pedig lekváros. Nekem a sárgabarack lekvár a kedvencem. Mondjuk nagyon ritkán eszem lekváros kenyeret.

Májkrémes kenyér kis ketchuppal a tetején? Az viszont így első látásra nem nyerő nálam. Még annyira sem, mint a vajas-lekváros kenyér.

6. Gretaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 20. 20:48

Nekem valahogy a vaj a lekvárral nem passzolt össze,de tudom sokan szerették/szeretik.🙂

Nem tudom valaki kóstolta-e már,de nekem a májkrémes kenyér kis kechuppal a tetején,nagyon ízlik.

5. apeeng (válaszként erre: 3. - Attilap)
jún. 20. 20:45
Hú...látom tudod mi a jó...még talán az aktuális vajas-málnalekváros kenyér sem utolsó...
4. Kissan (válaszként erre: 3. - Attilap)
jún. 20. 08:49
Igaz ám, azok is jók. :D
jún. 20. 08:25
Én is gyermekkoromban szerettem meg, de azóta is imádom. Azért, ne feledkezzünk el a másik két nosztalgikus ételről sem a "vajas-mézes", illetve a "vajas-májkrémes" kenyérről! 😊
jún. 20. 07:58
..és tejet inni hozzá :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook