Gyerekkorodban melyik film- vagy rajzfilmfigurától féltél? (beszélgetés)
Már felnőtt voltam, amikor a nyolcadik utas, a halál ijesztett halálra.
Sok év múlva újra láttam a filmet, de az elején lévő ijesztő jelenetet akkor sem tudtam megnézni.
Ti akkor voltatok gyerekek?
A mi időnkben ez nem volt szempont... :D
Gyerekkoromban rettenetesem megijedtem Belfegortól, a Louvre fantomjától. Később farsangon Belfegornak öltöztem.
Az Óz filmben pedig egy jelenet volt, ami nagyon megijesztett. Amikor a nem tudom melyik boszorka a szereplők elő élősövény kerítést varázsolt és az nagy sebességgel nőtt ki előttük, nem tudtak tovább jutni.
Picike koromban volt egy reklám, amiben vmi bukfencező vagy cigánykerekező bohóc vagy udvari bolond volt. Attól sírógörcsöt kaptam, a szobába sem mertem visszamenni.
Aztán elsős voltam, amikor megnéztük karácsonykor a moziban az ET-t. Évekig rettegtem tőle.
Csodálkozol?
Az egész olyan... bizarr volt.
Mellesleg kiderült, ki ölte meg Laura Palmert?
Miután megnéztem a Rémálom az Elm utcában című filmet, hónapokig nem aludtam normálisan, annyira féltem Freddy Krugertól.
Az Ideglelés című film is hátborzongató volt, de azt már felnőttkoromban láttam.
Rajzfilmfigura, amitől féltem... Tom és Jerryben a cápa. Attól nagyon. Azóta is irtózom a cápáktól...
Filmalaktól, emlékeim szerint, nem féltem.
Nem emlékszem, hogy bármelyiktől is féltem volna. Kitalált dolgok és csak film.:)
Nem ritkán még sötétedés után is kint játszottunk az erdőben. Ott a városi rokon gyerekek is összetojták magukat.:)
akitól én rettegtem, most van a TV-ben a
FATIA NEGRA ( Benkő Gyula )
További ajánlott fórumok:
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Szellemekkel kapcsolatos gyerekkori élményetek volt már?
- Mai gyerekek kontra mi gyerekkorunk
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?
- Filmjelenetek, amiktől féltél gyerekkorodban...