Gyerekkori asztma betegséget lehet véglegesíteni? (beszélgetés)
9. fincsi5 (válaszként erre: 7. - Globus)
jún. 9. 15:10
Volt olyan gyerek az oviban, hogy télen, éjjel is ki kellett vinnie az anyukának a szabadba.
8. smaragdzöld 🐉 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 7. 13:28
Nem tudom.
Ha a tüdőgyógyász azt mondta, hogy megadja a végleges igazolást, akkor miért aggódsz?
Azt írod, hogy nem javul a gyerek állapota. Akkor továbbra is járnotok kell majd kontrollra. Ebből a szempontból mindegy, hogy az igazolást két évre kapja, vagy végleges. Nem?
Ha az igénybe vehető kedvezmények miatt kell igazolás, így is, úgy is meglesz. Ez a lényeg.
Jobbulást a gyermekednek!
7. globus (válaszként erre: 3. - Fincsi5)
jún. 7. 12:58
Enyémnek terheléses asztmát állapítottak meg. Úgy vettem észre, hogy nevetése mindig köhögésbe fordult. Tornából kettese volt, de végül kinőtte.
6. fincsi5 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 19:44
Akkor mire volt jó a fórumnyitás ?
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 19:37
És nem hiszel neki?
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Cocoa snail)
jún. 6. 19:21
Akkor sem ha J4490 Idült obstruktív tüdőbetegsége van? Jövő hónapban megyünk Debrecenbe,ott azt mondta a tüdőgyógyász,hogy ez fogyatékosságnak számít,és megadja rá a végleges állapotot.
3. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 6. 17:29
Szerintem még nem. Az enyém 1 éves korától valami ismeretlen nyavalyában szenvedett, egyszerűen elkezdett hányni, függetlenül attól, hogy épp meg volt fázva, vagy nem, tél-tavasz-nyár-ősz, 2 perc alatt jött rá, és csakis infúzióval tudták megállítani. Az meg ugye kórházban. Debrecentől Nyíregyházán át szegedig, Pesten, Szombathelyen vizsgálták, széttárt karok, 1 doki mondta, hogy neki eddig 1 ilyen betege volt, 18 éves korában kinőtte, birkózó lett. A miénk 17 éves korára nőtte ki. Sok-sok orvos látta, aranyosak voltak, de leghálásabb egy szombathelyi dokinőnek vagyok, mert Olaszországba menve ismét rájött, kórház. És ott egy doktornő adott pár tasak valamit az útra, ha ismét előjönne. Az érkezés első estén elő is jött, bevetettük port, és onnantól 2 hétig semmi baja nem volt.
2. Cocoa snail
jún. 6. 10:14
Nem.
jún. 6. 09:53
8 hónapos kora óta súlyos asztma betegséggel küzd a gyermekem,vele született,3 havonta járunk vizsgálatra,de állapota nem javul.Most lesz 14 éves.Szakorvos véglegesítheti az állapotát?
Mindig 2 évre kapunk igazolást,esetleg lehetséges ezt véglegesíteni?
Válaszokat nagyon szépen köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szenvedély betegségek felsorolása
- Van-e valami betegséged és tudod-e a lelki okát?
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? - És mi lett belőled?
- Centrális diabetes insipidus! Van valakinek itt ilyen betegsége?
- Hogyan alakulhat ki a gyerekkori asztma, mik az árulkodó jelek, mikor lehet arra gyanakodni?