Gyerekek megérzik a "negatív" embereket? (tudásbázis)
Kalapácsot neki..
És a párod ehhez mit szólt?
Megérzik...az én 16 hónapos lányom üvöltve menekül a szobájába és csukja be az ajtót, ha jön anyósom. Persze ungyulu puntyulu de annál jobban nyomja belülről és sír.
Aztán persze én vagyok a hibás, megsértődik, csapkodja tenyérrel az ajtót, majd elvonul újabb egy hónapra a fenébe.
Ja az öreglány kitett minket az utcára, mikor a csajszim 3 hetes volt...akkor még nem volt kész az adásvételünk a lakásra, csak megegyeztünk. Soha nem bocsátom meg neki! Gonosz, mindenkin átgázoló, önző és rosszindulatú.
Nekem 14 hónapos a kisfiam. A nagymamáját, tehát az én édesanyámat nem szereti! Fél tőle. Életében eddig 7szer találkoztak, ebből egyszer akkor, mikor kórházban voltam. Elhívtam anyukámat, hogy segítsen a kicsi körül. Ebből az lett, hogy mikor édesanyám megjelent, akkor a kisfiam olyan keserves sírásba tört ki, hogy egyedül a párom volt képes nagyjából (nem teljesen) megnyugtatni. Most a nyáron volt még egy találkozásuk. Kisfiam a kezemben volt, úgy nézte a mamát, és akkor is sírásban tört ki. Holott anyu nem szólt egy rossz szót sem. Egész egyszerűen belülről érzi a felé irányuló rossz indulatot. Ez 100%, mivel édesanyám a szemembe mondta, hogy utálja az unokáját :(
Tehát igen, a gyerekek megérzik a negatív embereket. Ugyanúgy, ahogyan a pozitívakat is.
..de teljesen mindegy kiről van szó: nagyi, barát, idegen, rokon stb. stb.
Aki nem őszinte, azt nem szeretik.
Nekem mikor még nem volt gyerkőcöm, elájultam mikor azt hallottam, hogy X nem szerette a nagyit stb. stb.
Mindig azt mondtam: Ilyen nincs! Hiszen a nagyanyja!
Most már tudom, hogy van ilyen..:(
Nem tudom mi lesz, ha a munka miatt rá kell bíznom...
Már 2x bébicsőszt kellett hívnom, mert a gyerek nem ment nagyihoz..
Na, ez az égés kérem szépen! (nem nekem, bár nekem is kellemetlen:(((( )
Ez így van!
Kislányom megőrül anyósomtól! Kb. a Te kislányoddal egyidős az enyém, és már simán leveszi, hogy mi a pálya!
Férjem nem tudja elvinni a nagyihoz, mert ordít.
Hangot is ad utálatának-- én csak a ... mamát szeretem a másik egy h..lye!!! -ezt nem tőlem szedi, mert ilyet fix., hogy nem mondok előtte.
..de látja, hogy a másik 2 unoka feneke is ki van nyalva, többször egymás után, Őt meg le sem ...-ja!
Max.: mikor még pelusa volt:
jajjj, tiszta szégyen.. bezzem "Katika" már ennyi idősen a wc-be pisilt stb.
stb.
Szerintem a gyerek olyan mint az elefánt: nem felejt!!
természetesen megérzik
nagyon is
Nagyon nem jó a viszonyom Apukám szüleivel. Bár ez nem igazán jó megfogalmazás, egyszerűen csak nem megyek hozzájuk.
Tesóm 3 éves, de ma pl. mikor jött a nagyi, inkább úgy csinált mint aki alszik, és 40 percen keresztül mozdulatlanul "bírt" feküdni.
Állandóan mondogatja, hogy mennyire nem szereti stb. stb. (gyalog 5 percre lakik tőlünk, de júli óta nem volt ott, mondjuk nagyi sem jön..)
Anyukámat tartják hibásnak, de Ő tényleg nem szól egy rossz szót sem rá, pedig lenne mit.
A lényeg: én is így viselkedek vele kicsi korom óta, és most a tesóm is. A gyerekek megérzik a rosszindulatú, műszeretetes, megjátszós embereket?
Van erre érzékük?
További ajánlott fórumok:
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- A kövér embereket miért bántják, a soványakat pedig miért nem?
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.
- Mit tegyek, ha a munkatársaimat, vagyis a tényleg hétköznapi embereket nehezen viselem, a témáik zavarnak inkább? (Tv, híradó, pletyka, stb)
- Gyűjtsünk össze egy topikba híres embereket /tudós, felfedező, író, stb. Szül.év, hely, jellemezd pár szóval/.
- Negatív hozáállású/felfogású gyerekek