Gyaloglás (beszélgetés)
Épp tegnap gondoltam rád, hogy sikerült-e elindulnod.:-)
Pedig mostanában nagyon szépek a reggelek! Napsütés, madárcsicsergés, friss levegő! Állítsd be az órát minden nap arra az időpontra amikor fel akarsz kelni, elsőre nem biztos, hogy sikerülni fog, de valahányadikra biztosan. Lényeg, hogy ne haradudj magadra amiért aznap nem sikerült, hanem bízz a holnapban!:-)
Nnna! Le vagyunk ülve, mint az iszap... :)
Még nem sikerült magam rávenni a korai felkelésre...
Van itt valahol valaki, aki gyaloglással fogyott le?? Szívesen vennék "sikersztorikat"...
Mielőbbi gyógyulást!!
A kisfiam 10 hónapos, kész kis pasi. Most még csak babakocsival sétálgatok ide-oda a faluban, de már nagyon kéne, hogy komolyabban hozzáfogjak (kb 13 kg súlyfeleslegem van)...Csak ehhez fel kell kelnem kb 4-kor... :S Emellett súlyzózni szoktam...
Elvileg még két hét, és leveszik a gipszet... De mivel először elrontották a visszaillesztést, lehet plusz még egy hetet kapok. Utána se lesz az igazi még a kezem sokáig. De bizakodom:)
Be tudtad iktatni a gyaloglást a hétköznapjaidba?
Mekkora a babád?:)
Én is a sima gyaloglás mellett maradok, igyekszem nehéz terepet választani... Szerintem különösebb technika nélkül is hatásos. :)
Egy-másfél óra az tök ideális!!! Lényeg, hogy legalább 1 óra legyen (ha zsírt akarsz égetni).
És hány körül szoktál menni?
Hű, ha terepen, gyerek nélkül szeretném, akkor kb 4-kor kellene indulnom...(párom 6:30kor indul munkába)
Még fontolgatom, de ahogy elnézem magam, megpróbálkozom vele... :(((
Sziasztok!
Kénytelen-kelletlen, most csak ezt a mozgásformát tudom csinálni. Sajnos eltörtem a kezemet, így minden aktívbb mozgás kizárva. Szerintem holnaptól én is belevágok:) Utána is nézek neten ennek a gyaloglásnak:)
Én csak simán gyalogolok tempósan. Ma reggel voltam két órát, de többnyire csak egy-másfél órát szoktam.
Te a gyorsgyaloglók technikájára gondoltál? Nekem az olyan fura. Nekem nem hiszem, hogy jól esne meg annak láttán mindig olyan érzésem van, hogy nagyon koptatja a forgóízületeket, persze lehet, hogy nem, de nekem az megerőltetőbbnek tűnik, mint egy laza kocogás.
Nna, utánanéztem a technikának is... Ezt még el kell sajátítanom. :)
A bibi az idővel van. Napközben nem mehetek, vagy este, vagy hajnalban...
További ajánlott fórumok:
- 120 kg feletti gyaloglás
- 1 óra gyaloglással és kevés kajával mennyit lehet leadni húsvétig?
- Lábfájás gyalogláskor
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Egy óra ütemes gyaloglással mennyi kalória éghet el?
- Kora reggeli gyalogláshoz, kocogáshoz társakat keresek Szolnokon