Lábfájás gyalogláskor (beszélgetés)
Kis utózönge.
Én nem érzek fájdalmat járás közben, csak olyan furcsa, feszüléshez hasonló érzést. És igen, meg kell állnom elég gyakran. Főleg emelkedőn.
Ma derült ki, hogy a csípőröntgenen látszik az artériák meszesedése.
Szóval még az se tipikus tünet, hogy fáj. Vigyázzatok, figyeljetek magatokra!
Hála a Jó Istennek, hogy megvagy.
Köszönöm, hogy megírtad.
És az érdem a Tied, mert mondhattunk volna bármit, ha nem fogadod meg.
Ha lehet, próbálj koleszterinszint-csökkentő ételeket keresni és azokat enni.
Jó érzés, hogy megfogadtad a tanácsot.
Várom a beszámolót, mert nagyon drukkolok ismeretlenül is, hogy ne legyen komoly baj.
Ajvé!
Számolj be róla! hASONLÓS ESETT MEG VELEM
áÁÁ, CSAK GERINC PROBLÉMA. hA NEM ERŐSKÖDÖK HOGY NEM AZ, ANNYIBA IS HAGYTA VOLNA A KÖRZETI
Rendes érszűkület, megfestették, gyógyszer és kontroll, legjobb esetben áthidalják az érszakaszt, ha "olyan"
Érszükület és gerinc probléma tünetei.
orvos -mofetta.!
Igen. És nem akarok ijesztgetni senkit, de nemcsak a láb lehet érintett, mert tovább is haladhat a dolog.
Orvos, már hétfőn...addig meg ha van otthon magnézium, lehet szedni.
A vizsgálat vérnyomás-méréshez hasonló, nem egy nagy dolog.
jellegzetes tünete az érszűkületnek
menj orvoshoz
Az anyukámnak is ezek a tünetei, az ő anyukájának is ezek voltak, de a Mama elment orvoshoz, kezelték érszűkülettel, anyám nem megy, hát kínlódik.
Menj orvoshoz, minél hamarabb! Amíg nagyobb baj nem lesz!
lehet, hogy csak magnéziumhiány.
szedjed, abból baj nem lehet.
ha pár nap alatt nem múlik, akkor tényleg érszűkület.
Nem akarlak megijeszteni, de nagyapámnak pont így kezdődött az érszűkület. Egy alkalommal télen nem tudott autóval menni a munkahelyére, és gyalog ment ki a buszhoz. Neki is többször meg kellett állnia, még kiért a buszmegállóba.
Persze lehet, hogy Neked nincs semmi komoly problémád , de egy vizsgálatot szerintem megér.
Szia,
Amit leírsz, jellegzetes panasz, és érszűkületre utal.
Kirakatbetegségnek is mondják, mert az ember úgy csinál, mintha kirakatot nézni állna meg.
Fordulj sürgősen orvoshoz.
Sziasztok,
40es éveiben járó férfi vagyok és nem tudom mitől , de egyre komolyabban fáj a lábam és nem tudom, hogy elmenjek-e vele orvoshoz. Akkor szokott nagyon fájni, mikor gyalog megyek valahová, rendszeresen meg kell állnom miatta,ilyenkor sokkal jobb lesz, de aztán kb száz méter múlva megint elkezd fájni, görcsösen zsibbadni a lábikrámnál. Nagyon örülnék, ha tudna valaki segíteni!
További ajánlott fórumok:
- 120 kg feletti gyaloglás
- 1 óra gyaloglással és kevés kajával mennyit lehet leadni húsvétig?
- Volt már valakinek hasonló? Éjszakai lábfájás!
- Miért éget több kalóriát a szervezet szobabiciklizés közben, mint gyors gyaloglásnál?
- Egy óra ütemes gyaloglással mennyi kalória éghet el?
- Kora reggeli gyalogláshoz, kocogáshoz társakat keresek Szolnokon