Gratulálok anyuka! Érett, egészséges csecsemőt hozott a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Őszinte vagy ! Türelmet, kitartást, szerencsét és minden jót kívánok Nektek.
Mi is így gondolkodunk.
Ez egy őszinte válasz. Örülök, hogy leírtad, hogy le merted írni.
A szűrés nagyon fontos, élni kell a lehetőséggel, már ahol lehet.
Ha most lennék fiatal, szerintem nem mernék szülni. Pályakezdőként egy down szindrómás kislány volt a csoportban, néha hozzám vágott valamit, néha úgy szeretett, hogy majd' megfojtott.
Rokonságban volt egy vakon született gyerek, anyuka hiába ment bármilyen orvoshoz a már 6-8 hónapos gyerekkel, lerázták; ne hasonlítgassa sem a nővéréhez, sem a szomszéd gyerekhez. 12 évesen halt meg.
Előtérbe kellene helyezni a kiszűréseket, 2 ismerősöm van, aki beteg gyereket nevel, egyik gy. 50 éves, a másik most 8. osztályos. A többiekkel ellentétben én tragédiának vélem mind az autistát, mind a down szindrómás gy. felnevelését.
Ezt a születés után nem lehet megállapítani.
Én is sok erőt és kitartást kívánok. Abban is biztos vagyok, hogy sok örömöd van a gyerekedben.
Így van, köszönöm a biztatást.
Bizony jó lenne az a varázspálca, de sok dolga lenne...
Nagyon nehéz feladatot kaptatok, de biztos vagyok benne, hogy remek szülők vagytok és nagyon szeretitek a gyerekeiteket és mindenben számíthatnak rátok és ti segítitek őket, akár erőtökön felül is.
Egy nagyon jó barátunk kisfia down szindrómás. Annyi idős, mint a nagyfiam, 19 éves. Összeszorul a szívem mikor együtt vannak.
Ha lenne egy varázspálcám... de nincs. 🥺
El nem tudom mondani neked, mennyi szeretetet kapunk mi ettől a fiútól 🥹❤️ amikor vele vagyunk, egy más világba csöppenünk. ❤️
Köszönöm. Tökéletesen fogalmaztad meg, jobban, mint eddig bárki más.
Igen, elfogadtuk, szeretjük őket és büszkék vagyunk mindkettőre, mert Ők kész csodák.
Kihoztuk belőlük, segítséggel mind azt, amit lehet. Nem volt könnyű, főleg elfogadni a tényeket. Mára már reméljük jó úton járunk és sikeres lesz az életük.
14 és 17 évesek.
A vallomás meg csak kikívánkozott belőlem, így tanév kezdés előtt.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- Gyors!!!! és egészséges ételek elfoglalt anyukáknak
- Van itt olyan anyuka akit röntgeneztek (amikor még nem tudta hogy terhes) és egészséges babája született?
- Olyan kismamák, anyukák tanácsait, történeteit szeretném kérni, olvasni akik méhen belüli tumor mellett hordtak ki egészséges babát!?