Görbém alapján volt e szerinted ovum és ha igen, akkor hanyadik napon? (tudásbázis)
3. ba7da9cfc0
2012. jún. 4. 13:54
Sztem a 14.napon, de ez csak akkor igaz, ha fenn marad a hőd vagy emelkedik.
2. dcbc0b4041
2012. jún. 4. 13:47
11. nap volt két petém, 12. nap kaptam repesztőt, elvileg szombat reggelre kellett volna megrepedjen, de a hő alapján csüt reggel is történt sztem valami. Vélemény????
Volt a 11. nap két petém, egy minden pillanatban repedős és egy kisebb. Lehetséges, hogy csüt reggel megrepedt a nagyobb magától és a szuritól meg a ksiebb szombat reggelre?
1. dcbc0b4041
2012. jún. 4. 13:45
Görbém alapján volt e szerinted ovum és ha igen, akkor hanyadik napon?
További ajánlott fórumok:
- Ha a boltomban hitelt adok, és átvételi elismervényt írunk róla, akkor az alapján követelhetem a tartozás rendezését? Kihez kell fordulnom?
- Ha a válást most adtuk be közös megegyezés alapján, akkor kb mikorra tűzik ki az első tárgyalást?
- 2009. 12. hóban született a fiam, eddig én voltam gyesen. Ha a férjem még idén elmenne Gyedre, akkor azt melyik év alapján számolják?
- Jelenleg GYED-en lévő anyuka vagyok. Ha szeretnénk 2. babát, akkor mi alapján számolják a Gytás-t és a Gyed-et?
- Ment vki diplomás regisztrált munkanélküliként GYED-re? Mi alapján számolják akkor a GYED-et?
- Hogyan tudok ének-kotta alapján gitáron akkordokkal eljátszani dalt?