Lehet egy ilyen dologból terhesség? (tudásbázis)
Nemrég egy nagyon nagyon minimális barna csepp volt a wc papiron.
Remélem nem beágyazódás hanem talan holnap megjön.
Ha megujjazott akkor elképzelhető hogy mélyebbre jutatta úgy az esetleg spermiummal teli előváladékot?
Lassan tény márnemtudom reálisan gondolkodni
Egésségedre!
Hamegnyerte Haddvigye!
Jó egésséget a picinek!
Tudom biztosan hülyeség de azért megkérdezem. De lehet ebből gond? Egy fiút orálisan kényeztettem, ő pedig kívülről kényeztette a nemi szervével az enyémet.
( ez a ciklus 20. napján volt). Ezt egy kis idő múlva újra megismételtük.
Behatolás nem történt, ha mégis akkor nagyon minimális lehetett, de bevallom nemigazán éreztem. Illetve úgy éreztem hogy a termékeny napjaimban voltam ezért sem akartam többet.
Így nemtudom hogy az előváladékba kerülhetett-e az előző kényeztetésből
spermium vagy kipisilhette ha ez egyáltalán így van-e .
Sose úgy ment el hogy a nemi szervem közelébe lett volna, de elgondolkodtam, hogy mivan ha a 2. alkalommal a kényeztetés során be került e spermium.
A ciklusaim eddig 30-31 naposak voltak, de október óta nehezebben kiszámítható, mert akkor 38 majd novemberben 35 napos ciklus volt.
Furcsán is érzem magam, de 11 nappal később valszeg max PMS tünetek lehetnek. pl fáradtság, mellérzékenység, főleg mellbimbó ami eddig nemigen volt jellemző
Bevallom csodának tartanám, ha így bármi is betalált volna, hiszen hiába a jó közeg, a méhnyak közelébe kell kerülnie, a spermiumnak nem?
Kérem normális válaszokat írjatok!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Nyílott valakinek a méhszáj 6-7 hó terhesség idején? Milyen tanácsokat kaptatok? Mennyit lehet tevékenykedni? Hol a határ?
- A terhesség első harmadában milyen vírus lehet veszélyes a babára?
- Milyen számon lehet időpontot kérni a Pécsi Nőgyógyászati Klinika terhességi ultrahangjára?
- Milyen okai lehetnek, hogy egy bő hete nem jön meg? (Nem terhesség.)
- Milyen a méhszáj állapota korai terhességnél? 4 hetes lehetek...