Gombával töltött burgonya recept
A Gombával töltött burgonya hozzávalói:8 db nagyobb burgonya
20 dkg gomba
1 csokor petrezselyem
2 dl tejföl
2 dkg vaj
olaj
só
bors
A Gombával töltött burgonya elkészítési módja:
A burgonyát héjában megfõzzük, meghámozzuk és kivájjuk. A gombát apróra vágjuk, petrezselymes olajon megpároljuk. A burgonya kivájt részét villával összetörjük, belekeverjük a gombát, sóval, borssal ízesítjük. Megtöltjük a kivájt burgonyákat, kivajazott tálban egymás mellé fektetjük. Tejföllel meglocsolva sütjük meg.
Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei
A receptet beküldte: e6e06af85c, 2008. márc. 25. 10:37
A gombával töltött burgonya elkészítési módja és hozzávalói.