Gombás csirkemell leveles tésztában recept
A Gombás csirkemell leveles tésztában hozzávalói:Hozzávalók:
60 dkg csirkemellfilé
50 dkg gomba
frissen őrölt bors
petrezselyem
2 cs. leveles tészta
A Gombás csirkemell leveles tésztában elkészítési módja:
A gombát apróra felkockázom, majd 2 ek olivaolajon megpárolom, a végén rászórom az apróra vágott petrezselyemzöldet. A csirkemellfiléket félbevágom (hosszában(ha dupla), majd keresztben is). Kicsit megklopfolom a vastagabb részeit, majd sózom, borsozom. Ha a gomba kihűlt, ráhalmozom a csirkeszeletekre és azokat feltekerem. A leveles tésztából 5-8 cm-es csíkokat vágok és a göngyölt csirkemelleket beletekerem. A kész csomagokat egy felvert tojással megkenegetem, majd 200 fokon nagyjából 30 percig sütöm. Míg a husi sül. gondoltam hozzá hagymás krumplisalátát.
Vagy köret nélkül, gombaszósszal való meglocsolás.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: danya, 2008. szept. 26. 06:53
A gombás csirkemell leveles tésztában elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.