Gombamártásom recept
A Gombamártásom hozzávalói:6 db sampinyon gomba
1 dkg szárított vargánya
kis csokor petrezselyemzöldje
5 dkg vaj
1 teáskanál liszt
kb. 1 levesmerőkanálnyi húsleves
1-2 evőkanálnyi tejföl
őrölt bors
esetleg só
A Gombamártásom elkészítési módja:
A vargányát előáztatom. A sampinyont megtisztítom, felszeletelem, a szárát is felaprítom, a vajon megdinsztelem a zölddel együtt. Ha elfőtte a saját levét, akkor megszórom a liszttel és a húslével fölengedem, borsozom, ha szükséges akkor sózom. Végén adom hozzá a tejfölt.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Hmv., 2016. jan. 20. 08:55
A gombamártásom elkészítési módja és hozzávalói.