Gombagombóc recept
A Gombagombóc hozzávalói:10dkg gomba
10dkg zsemlemorzsa
5dkg füstölt szalonna
3 tojás
só,bors,petrezselyemzöld
A Gombagombóc elkészítési módja:
Apró kockára vágjuk a füstölt szalonnát. Megtisztítjuk és apróra vágjuk a gombát.1 egész tojással és 2 tojásfehérjével összekeverjük a gombát és a szalonnát. Majd annyi zsemlemorzsát adunk hozzá ,hogy kissé kemény gombócokat formálhassunk. Borssal ,sóval ,finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítjük.Húsleveshez,csontleveshez,rántott leveshez adhatjuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: csiga4dada, 2008. jún. 24. 13:32
A gombagombóc elkészítési módja és hozzávalói.