Volt valaha gombafrizurád? (beszélgetés)
Ne is mond!
Mindig csak azért drukkolok, hogy legalább jól levágja az, hogy a szárítás után nyanyahajam van már nem érdekel mert, ahogy hazaérek megmosom:D
Azt nem tudom, hogy mi volt a régi titok, de nem emlékszem rá, hogy minden vackot rátettek volna a fejemre. Én valami szárítás praktikára gondolok inkább.
Igen, 12-13 évesen.
Utáltam.
"A rövid haj rengeteg macerával jár,"
Ez igaz!
"a képeken lévő frizurák pl. csak frissen mosottan, beszárítva állnak jó, de már 2-3 naposan is nagyon gáz..."
Ezzel nem értek egyet. Nekem normál hajam volt, azaz nem zsíros és nem száraz. És sosem volt gáz a hajam. Szerintem ez ettől függ.
Most száraz a hajam, bár nem vészes, és ha ilyenem lenne, akkor sem lenne gáz.
Azt gondolom, hogy annak lesz gáz az ilyen vagy bármilyen frizura, akinek zsíros a haja.
Régen, ha elmentünk bármelyik fodrászhoz és beszárította a hajunkat, akkor az 1 hétig olyan volt, amilyennek lennie kellett.
A mostani fodrászok valamit nem tudnak, mert már a fodrász után 1 órával nem látszik, hogy beszárították;)
Kicsi koromban, mert anyukám rövidhaj-mániás. Amióta magam döntöm el, mindig is hosszú hajam volt/van, egy-két rövid próbálkozást leszámítva.
A rövid haj rengeteg macerával jár, a képeken lévő frizurák pl. csak frissen mosottan, beszárítva állnak jó, de már 2-3 naposan is nagyon gáz...
Finom kis arc kell hozzá ,csini fülek:))
Na meg ami legfontosabb, egy bitang jó fodrász.
Sassoon hajam volt általános suliban.
Akkori trendnek megfelelő.Nem is állt rosszul.
Ja ,és keresztanya fodrász volt.
Nem volt,,és nem ismerek.
Mégis ebből mit tudsz meg?
Egyébként a nyolcas(nekem) az egyik legrondább.
További ajánlott fórumok:
- I used to be fat-Valaha kövér voltam! Légy újra ÖNMAGAD!!
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Mi volt eddig a legőrültebb dolog amit valaha tettél?
- Mi volt a legszebb mondat amit valaha mondtak neked?
- Rubint Réka tornájától meddig volt izomlázad? Megszűnik ez valaha?
- Mi volt a legemlékezetesebb dolog, amit valaha kaptál vagy adtál?