Gödöllőn keresnék ovit gyerkőcömnek. Tudtok ajánlani? (beszélgetés)
7. b72bf01933
2010. jan. 21. 16:38
ez konkrétan arra fele van amerre a temető.és az utca sarkon van a citi bank.hát így kb ennyit tudok.de ha lesz időm elsétálok arra és megfogom nézni az utca nevet.
6. alfoldi13
2010. jan. 21. 16:37
gödöllőn sok ovi van ..
5. b72bf01933
2010. jan. 21. 16:35
szia,én gödöllői vagyok.tudok egyet csak még nem tudom az utca nevét.:) vagyis most költöztünk ide és nem vágok annyira mindent de már sétáltam arra és azt mondja a szomszédom hogy az jó ovi.
4. zsubab
2009. aug. 13. 12:44
Valaki?
3. zsubab
2009. júl. 14. 07:35
Sziasztok!
Hát senki nincs a környékről?
Brühühü
2. zsubab
2009. júl. 11. 13:34
Sziasztok!
Még mindig keresem....
1. zsubab
2009. júl. 10. 20:01
Sziasztok!
Gödöllőn szeretnék 5 éves kislányomnak valami nagyon klassz ovit találni. Remélem tudtok segíteni, ajánlani, esetleg ellenérvekkel szolgálni, hogy hová ne vigyem semmiképp!
Eddig egy igazi kis szeretetszigetre jártunk, de sajnos a tavalyi évben összeomlott az oviban minden, mint a kártyavár, így inkább elhoztam onnan.
Sajnos a kis szeretetsziget elsüllyedt!
Remélem tudtok segíteni, várom.
Köszönöm előre is
:)
További ajánlott fórumok:
- Könyvet keresnék testvérré válás témában. Tudtok ilyet?
- Gyemekirodalom filmvásznon, képernyőn és a sajtóban, c. tételhez keresnék valamilyen anyagot! Tudtok segíteni?
- Tudtok olyan oldalt, ahol családok keresnek saját gyermekük mellé cserediákot nyelvtanulás céljából?
- Tudtok Gödöllőn olyan helyet, ahol fényképből puzzlet készítenek?
- Debrecenben keresnék játszóteres vagy játszósarkos éttermet (nem hambist) családi rendezvény miatt. Tudtok segíteni? Köszönöm
- Nem tudtok olyan budapesti magánbölcsit, csanát ahova szakképzett gondozónőt keresnek?